VIDEO: Doi copii, loviți de o mașină în timp ce traversau strada

 -  -  1263

Doi copii au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada General Grigore Bălan din Bistrița.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, este vorba despre doi copii minori. La fața locului a intervenit un echipaj al SAJ Bistrița-Năsăud. Copiii au primit asistență medicală și au fost transportați la spital.

La accident, echipajul SAJ a găsit două victime lovite de mașină pe trecerea de pietoni, copii minori de 15, respectiv 4 ani, conștienți, cu leziuni ușoare care nu le pun viața în pericol. Ambii au fost transportați la spital, la UPU Pediatrie”, a anunțat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Doi copii au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada

Doi copii au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada General Grigore Băla din Bistrița.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 22 octombrie 2020

La locul accidentului intervin și polițiștii bistrițeni și efectueazî cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat că la volanul maşinii implicate în accident s-a aflat o femeie de 32 de ani din oraşul Beclean. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *