VIDEO: Doris Moldovan, alături de pocăiții din Feldru. Blonda se rupe de partid și merge de una-singură prin județ!

Doris Moldovan a fost invitată la Feldru, la o evanghelizare a pocăiților din comună. Profitând de ocazia unei îmbăieri de mulțime, liberala s-a așezat în primul rând și a asistat la rugăciunile fraților neo-protestanți.

 

i1grigore-tiolanÎn primele rânduri pot fi văzuți primarul Grigore Țiolan, milionarul de la M.I.S Grup, Emil Iugan, dar și alți lideri ai comunității neo-protestante..

În alegerile trecute, Doris Moldovan a dus o luptă asiduă pe comuna Feldru, iar în cele din urmă Ștefan Sângeorzan (primar P.S.D aflat la al III-lea mandat) a pierdut bătălia cu Grigore Țiolan (actualul primar). Comunitatea neo-protestantă a avut voturile decisive, iar Doris Moldovan continuă să întrețină relațiile cultivate în campaniile electorale.

 

rusFilmulețul a fost postat pe Facebook de preotul din Nepos Vasile Rus, care a comentat: “Fosta preoteasă ortodoxă Doris Moldovan la evanghelizare penticostală în Feldru în fum de mititei (mici…în limbajul uzual)…..alături de tobogane și umbrele ce fac reclamă berii Timișoreana și Bergenbier..” 

 

 

 

dd4Pe fondul unor lupte interne, Doris Moldovan încearcă o detașare de restul colegilor și punctează constant la capitolul imagine.

Într-un interviu acordat publicației “Ziar de Bistrița”, Doris Moldovan a vorbit voalat despre posibilitatea lansării sale în politica mare, pentru o funcție de primar, sau de parlamentar, de ce nu?…

doris-22-crop-400x400Vezi interviul: https://www.ziardebistrita.ro/e-tanara-e-frumoasa-si-ar-vrea-sa-fie-primarita/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita