VIDEO: Dovada că sala Dacia NU e antifonată! În timpul filmului se auzea PERFECT spectacolul folk din sala alăturată! E BINE și-așa?

 -  -  5438Asocierea SC Romco System – SC Audiotech a realizat lucrările de modernizare și sonorizarea interioară a complexului Dacia. ROMCO SYSTEM S.R.L. a realizat etapa a II-a care a costat aproximativ un milion de euro, în timp ce Imobil Dan a realizat prima parte a lucrării, care a costat 1.4 milioane de lei. ( aprox. 300.000 de euro).

 

 

 

 

 

 

 

 

În sala A și C funcționează Centrul Valeria Peter Predescu, o anexă a Centrului Județean pentru Cultură, iar în sala B funcționează cinematograful Dacia.

Gafă de proporții: NU există antifonare corespunzătoare și sunetul comunică între SĂLI !

 

 

Vineri și sâmbătă, în sala de spectacole a avut loc festivalul Folk, iar în paralel, în sala B au rulat mai multe filme. În mod ciudat, spectatorii auzeau perfect cântecele interpretate de Ducu Bertzi în sala alăturată. Asta deoarece sistemul de ventilație comunică între săli. O gafă ENORMĂ a celor care au configurat încăperile și au scăpat un lucru elementar: ANTIFONAREA! Spectatorii de la film au putut auzi întreg spectacolul alăturat, fapt care a provocat zâmbete ironice! În video se observă cât de clar se auzea spectacolul folk!

Greșeli de proiectare!

Calitatea finisajelor, configurația sălii, antifonajul, scaunele (low-cost), sistemul de iluminat și de ventilație sunt doar câteva nereguli sesizate de clienții cinema Dacia care au făcut o comparație rapidă cu cinematografele din orașe aflate la 100 de kilometri de Bistrița! Rămâne de văzut în ce măsură se vor putea remedia aceste gafe de proporții care produc disconfort spectatorilor! Modernizarea Centrului Dacia a durat 4 ani și a costat aprox. 1.300.000 de euro!

5 bookmark
0 notes
163 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.