VIDEO: Drumarii au reluat activitățile de deszăpezire. Peste 1.500 de tone de material antiderapant, în stoc

 -  -  358Vremea rea s-a întors, iar județul Bistrița-Năsăud se află sub atenționare Cod Galben de ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană. La această oră, în Bistrița-Năsăud e lapoviță și ninsoare, iar în unele zone, drumarii au intervenit pentru a se asigura condiții bune de trafic. 

Intervenţiile drumarilor au început încă de azi-noapte, cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pe tronsoanele de drum pe care a fost nevoie.

Pe DN17C – Dealul Dumitrei – se circulă în condiții de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

❗𝘼𝙩𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚❗Suntem sub #CodGalben de ninsori, până în 13 februarie, ora 02:00.Pe DN17C- Dealul Dumitrei – se circulă în condiții de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.Intervenţiile au început încă de azi noapte, pe tronsoanele de drum pe care a fost nevoie.𝙍𝙚𝙘𝙤𝙢𝙖𝙣𝙙𝙖𝙢 𝙥𝙧𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩𝙖 𝙞𝙣 𝙩𝙧𝙖𝙛𝙞𝙘! #DeȘtiut• În acest moment, SDN Bistrița dispune de 1.245 tone de sare, 367 tone de nisip, 15 tone clorură de calciu.• Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.🎥 DN17C, ora 09:30- SDN Bistrița

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Marţi, 12 februarie 2019

Și în Pasul Tihuța, pe DN 17 s-a intervenit.

❗Carosabil curățat pe DN17- Pasul Tihuța.Se circulă în condiții de iarnă, vă recomandăm prudență în trafic!_________#DeȘtiut• Suntem sub #CodGalben de ninsori până în 13 februarie, ora 02:00. • Intervenţiile au început încă de azi noapte, cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pe tronsoanele de drum pe care a fost nevoie.• SDN Bistrița dispune de 1.245 tone de sare, 367 tone de nisip, 15 tone clorură de calciu.• Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.🎥 DN17 – ora 11:15 – SDN Bistrița

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Marţi, 12 februarie 2019

Potrivit Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, ”pe DN15A, la km 34 (comuna Galații Bistriței), drumarii intervin pentru a curăța acostamentul”.

✔️Pe DN15A, la km 34 (comuna Galații Bistriței), drumarii intervin pentru a curăța acostamentul!_________#DeȘtiut• Suntem sub #CodGalben de ninsori până în 13 februarie, ora 02:00. Intervenţiile au început încă de azi noapte, cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pe tronsoanele de drum pe care a fost nevoie.• Se circulă în condiții de iarnă, vă recomandăm prudență în trafic!• SDN Bistrița dispune de 1.245 tone de sare, 367 tone de nisip, 15 tone clorură de calciu.• Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.🎥 ora 11:45- SDN Bistrița

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Marţi, 12 februarie 2019

În prezent, pe mai multe sectoare de drum din Bistrița-Năsăud se circulă în condiții de iarnă, astfel că șoferilor li se recomandă să circule cu prudență.

Secția de Drumuri Naționale Bistrița dispune de 1.245 tone de sare, 367 tone de nisip, 15 tone clorură de calciu.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud monitorizează în permanență starea drumurilor.

Atenționarea meteorologică Cod galben este valabilă până pe data de 13 februarie, ora 02:00. Potrivit acesteia, ”în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol”.

În vigoare este și o informare meteorologică valabilă pentru întreaga țară, fiind vizate fenomene precum precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului. 

VIDEO: SDN Bistrița

0 notes
83 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.