VIDEO: E zăpadă pe pârtie, dar NU se schiază până ce NU vine Crețu din Austria, ca să-și ia porția de GLORIE! Ca-n fiecare an, primarul Bistriței e plecat în concediu cu mașina de serviciu!

Ca-n fiecare an, Ovidiu Crețu e dus la schi în Austria unde-și petrece concediul de iarnă. Toate bune și frumoase, doar că primarul e plecat cu mașina de serviciu, iar pozele cu Tiguan-ul pe drumurile din Austria au devenit virale. Fotografiile au fost realizate de un bistrițean care preferă să rămână anonim și distribuite de ziarul Sportul Bistrițean.

 

Crețu vine DUMINICĂ acasă, pentru marea inaugurare a pârtiei de schi!

Încă de-acum câteva zile, la baza pârtiei s-a folosit zăpadă artificială, dar lucrurile sunt destul de complicate în partea de sus, unde panta este abruptă. După cum se vede în filmulețul postat de jurnalistul Adrian Linca, viceprimarul Niculae și managerul George Avram au apărut de urgență în jurul orelor 11 (destul de târziu) și au verificat starea pârtiei și modul în care s-au organizat oamenii responsabili cu tasarea și împrăștierea zăpezii.

Pe pârtia de schi s-a intervenit târziu, deși zăpada depusă peste noapte e mană cerească. Stratul de zăpadă depășește 20 de centimeri, iar utilajele sunt folosite pentru a împrăștia zăpada.

Marea inaugurare a pârtiei de schi ar putea avea loc duminică, fix când se întoarce Crețu din concediu. Dacă vremea este favorabilă, Primăria Bistrița va organiza ulterior Serbările Zăpezii, eveniment care a fost RATAT anul trecut… deși în ianuarie 2017 a nins din abundență…

 
Comentarii

  • Nu e ceva nou…. arata inca o data tupeul conducerii administratiei locale! Cu cat vede mai multa lume cu atat mai mare “punctajul”! Avram la ziua mortilor si a adus familia la cimitir cu masina de serviciu (loc de parcare pazit de doi politisti locali), Frandes e navetist si cumparator de duminica la Kaufland cu masina de serviciu…si mai sunt! Daca sefu” face… de ce nu si ei!

  • Domnule Balan au plecat de o saptamana, acuma se intorc pe rand sa nu dea de banuit. Poza este cred de cand au plecat nu de cand a aparut stirea

  • Balan Marius - contribuabil

    Domnu Pralea. Ce ziceti este foarte simplu de verificat. Mergeti maine dimineata la ora 8 in parcarea din fata Primariei, si daca vedeti masina acolo inseamna ca am inebunit cu totii si cu stire si cu ziaristi cu tot. NO !

  • Nu sunt fan cretu,dar,stirea este eronata…in aceasta dimineata in jurul orei 10 l-am vazut pe cretu in timp ce se deplasa spre vestita partie…va rog sa verificati o stire inainte de a o posta..k?am si martori care pot confirma acest lucru

  • Balan Marius - contribuabil

    Asta-i tata ! Fraierii din Bistrita sa astepte numa omatu din NEWARLAND .

Caricatură

Ziar de Bistrita