VIDEO fabulos: Dorin Popescu, făcut de mândra minune: liberalii îl iau la mișto și îl strigă „Papaiani” – porecla sa din dosarul de Securitate!

 -  - 


Ședința de Consiliu Județean a fost una cu scântei, atent orchestrată de data asta. Pe lângă replicile ironice și constante ale președintelui CJ la adresa Monicăi Săsărman, cățelușii liberali au mârâit pe tot parcursul întrunirii, cu scop clar de a irita la maxim actuala conducere a județului. Iată pe scurt un rezumat al ședinței de Consiliu Județean și replicile au aleșilor, care numai crează impresia că sunt preocupați de administrație.

Dorin Popescu a fost numit Papaiani – apelativ ce face referire la numele conspirativ din dosarul vicepreședintelui Consiliului Județean, aflat în arhiva C.N.S.A.S.

 

 

???????????????????????????????“Sunteți veșnic influențat de domnul… Papaiani…ăăăă…domnul Dorin Popescu…. mă scuzați…„ a fost replica acidă a lui Urâte.
Popescu a luat în plin unda de șoc dar NU a replicat. I-a arătat obrazul consilierului județean, însă Radu Moldovan a intervenit pe sub mustăți și i-a spus lui Urâte că nu-i frumos ce face.

 

… stă dovadă nota informativă de la C.N.S.A.S” a șoptit Urâte și l-a lăsat pe Popescu să-și frângă mâinile de oftică.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVezi aici nota informativă de la C.N.S.A.S prin care se arată că vicepreședintele CJ a oferit informații Securității, pe vremea când era elev:

http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2012/1516%20Popescu%20Grigore%20Dorin.pdf

 

Ciuma roșie vs ciuma portocalie – replici GRELE despre găștile de partid

Într-una din intervențiile sale, Monica Săsărman a făcut trimitere la retrocedările PENALE marca Hrebenciuc și Ioan Adam , dar Radu Moldovan a intervenit imediat și a amintit de ciuma portocalie Oltean, Crinuța Dumitrean, Udrea, Cocoș, Emil Boc, Pricop și toți PDL-iști cercetați penal – (vezi video). Atacurile lui Moldovan au vizat și administrația Liviu Rusu, care ar fi cheltuit sume exagerate pe diverse servicii de consultanță.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrivit dinafară, simulacrul din ședința județeană pare o creație de laborator a liberalilor, care se chinuie din toți rărunchii să-i țină piept lui Moldovan și majorității sale confortabile. În final ABSOLUT toate proiectele inițiate de administrația Radu Moldovan au trecut cu lejeritate. În istorie rămân replici DURE, ironii și atacuri pe subiectul”care a furat mai mult” sau care a turnat mai mult, după caz…

Vizualizări 66 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.