VIDEO: Festivitate online pentru cei 220 de absolvenți ai Colegiului Național Liviu Rebreanu Bistrița. Ce mesaje emoționante au transmis șefii de promoție

 -  -  1166


La Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița, festivitatea de absolvire a liceului s-a mutat în mediul online. Instituția de învățământ s-a adaptat situației actuale și a marcat altfel acest moment important pentru cei 220 de absolvenți ai promoției 2020.

”29 mai marchează încheiere cursurilor pentru elevii din clasa a XII-a, promoția 2020. Știm că și-ar fi dorit o festivitate de absolvire clasică, la care să participe îmbrăcați în robe, să trăiască în off-line emoția ultimei zile din viața de licean, dar mai știm și că sunt responsabili și înțeleg că regulile trebuie respectate. Dar nu înseamnă nu vrem să le mulțumim că au fost elevii noștri”, a transmis conducerea Colegiului Național Liviu Rebreanu.

Prin urmare, vineri – 29 mai, unitatea de învățământ a organizat un altfel de curs festiv, în mediul online.

Despre promoția 2020, conducerea CNLR spune că a fost ”o promoție cu adevărat altfel, o promoție care a învățat mai mult decât o alta lecția responsabilității”.

În timpul festivității, atât directorul CNLR, Susana Gălățan, cât și profesorii care au îndrumat pașii absolvenților în cei patru ani petrecuți în băncile liceului s-au adresat celor 220 de proaspeți absolvenți.

De asemenea, și cei doi șefi de promoție – Emanuel Vasile Puțura – absolvent al profilului matematică-informatică și Paula-Iulia Georgeș – absolventă a profilului filologie intensiv franceză au susținut discursuri emoționante, în care au punctat importanța acestei zile și au vorbit și despre experiența acumulată în anii de liceu.

La finalul festivității, imnul CNLR a răsunat în interpretarea rebrenistului Flavius Buzilă.

Întreaga festivitate a fost transmisă online, pe pagina de Facebook a CNLR:

Publicată de Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița pe Vineri, 29 mai 2020

0 notes
291 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *