VIDEO: Flavius Buzilă: „Haideți să ne informăm de la oameni care au studiat, haideți să nu-i mai ascultăm numai pe oamenii care urlă cel mai tare!”

 -  -  1052


Solistul trupei HARA, Flavius Buzilă, susține campania de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 demarată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud și a ales să transmită un mesaj în care îi îndeamnă pe cetățeni să facă alegeri responsabile.

”Pe Flavius Buzilă nu îl cunoaștem doar ca artist. Îl cunoaștem, de ani de zile, ca pe un om care se implică în diverse campanii sociale, educaționale și culturale, punând foarte mult suflet în fiecare dintre ele. Îl cunoaștem ca pe un om care atunci când apare o problemă, de orice fel, simte nevoia să facă ceva, să ajute cum poate. La fel acum, în pandemie, a încercat să le facă oamenilor izolarea mai ușoară și să le aducă un zâmbet pe buze făcând haz de necaz, prin intermediul seriei de parodii. Dar nu s-a oprit aici, s-a implicat în tot acest interval în mai multe campanii de strângere de fonduri pentru sistemul medical. În continuare, a decis să se alăture campaniei noastre de informare și să ne destăinuie câteva experiențe personale din perioada dificilă pe care o traversăm, pledând pentru alegerile responsabile”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud printr-un mesaj postat pe Facebook:

1357580cookie-checkVIDEO: Flavius Buzilă: „Haideți să ne informăm de la oameni care au studiat, haideți să nu-i mai ascultăm numai pe oamenii care urlă cel mai tare!”
0 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.