VIDEO: Grav accident la ieșire din Năsăud spre Rebrișoara. Două dintre victime sunt în stop cardio-respirator. UPDATE: Cele două victime au decedat

 -  -  3761Un grav accident rutier s-a produs vineri seara pe DN 17D, la ieșire din orașul Năsăud spre localitatea Rebrișoara. Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud rezultă că două victime ar fi rămas încarcerate și se află în stop cardio-respirator. UPDATE: Cele două victime au decedat.

La fața locului intervin mai multe echipaje din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, printre care echipaje de descarcerare și echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă. De asemenea, la locul accidentului intervin și două echipaje ale SAJ Bistrița-Năsăud.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, care au intrat în coliziune.

Trei persoane au fost implicate în accident, două dintre acestea fiind în stop cardio-respirator.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

Cele două victime care ar fi rămas încarcerate au fost extrase de echipajele de intervenție, care au început de îndată protocolul de resuscitare. Deși le-au fost aplicate manevre de resuscitare, potrivit Mesager24.ro, niciuna dintre victime nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul acestora.

Circulația este blocată total, pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE 2

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime dintre care două inconștiente, în stop cardiorespirator. Toate victimele erau în afara autovehiculelor implicate în accident. Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor doi bărbați gasiti inconștienti nu au răspuns manevrelor astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului. A treia victimă de sex masculin este conștientă, primește asistența medicală din partea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Au intervenit modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud”, a transmis ISU Bistrtița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Năsăud efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

ACTUALIZARE 3

Victimele decedate sunt bărbați în vârstă de aproximativ 36, respectiv 50 de ani, iar persoana rănită este un tânăr de 24 de ani.

ACTUALIZARE 4

În această seară, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Năsăud și ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, în orașul Năsăud. În urma primelor verificări și măsurători, efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Bistrița în timp ce conducea o autoutilitară, ar fi pătruns pe carosabil din parcare unui restaurant și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Năsăud, care circula pe drumul national 17D și care ar fi fost angajat în depășirea unui autotren. Din nefericire, în urma accidentului, conducătorul autoutilitarei și un pasager de 36 de ani, din același autovehicul au decedat, iar tânărul de 24 de ani a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Un grav accident in Năsăud

Publicată de Tâmplărie Ady pe Vineri, 25 septembrie 2020

FOTO: ISU-Bistrița-Năsăud, SAJ Bistrița-Năsăud; VIDEO: FacebookMesager24.ro

0 notes
2886 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *