Ultimele noutati

VIDEO GROAZNIC: Accident la Viișoara, la trecerea de cale ferată! 3 morți și 2 răniți! UPDATE: Răniții transportați la spital au DECEDAT ulterior. BILANȚ tragic: 5 MORȚI!

Un accident teribil a avut loc astăzi, la trecerea de cale ferată din Heidenfeld (Viișoara). O mașină marca Volkswagen Passat NU a oprit la trecerea de cale ferată și a fost izbită în plin de trenul care circula pe ruta Bistrița- Sărmășel. Se pare că la volanul mașinii se afla o femeie de 19 ani care NU s-a asigurat. În uma impactului, 3 persoane au decedat pe loc și 2 persoane sunt grav rănite. La fața locului au intervenit echipaje ale SMURD și 2 ambulanțe. A fost solicitat și elicopterul SMURD pentru transportarea răniților.

a11

a12

 

 

 

 

 

 

 

a2

a0

 

 

 

 

 

 

 

E nevoie de BARIERĂ! În aceeași zonă, acum un an jumate, 4 tineri au murit loviți de tren, după ce TAXI-ul care-i transporta NU s-a asigurat!

 

Trecerea la nivel este semnalizată, dar NU cu barieră iar în zonă a mai avut loc un accident tragic în urmă cu 2 ani, când o mașină de TAXI a fost lovită în plin de tren și 4 tineri au decedat. Zona este intens-circulată și trecerea la nivel este foarte periculoasă, mai ales de când în Viișoara s-a construit un întreg cartier de blocuri sociale. De curând în Heidenfeld s-a construit o piață de mașini second-hand și astfel zona a devenit și mai aglomerată.

Deși s-ar impune de urgență realizarea unei bariere și semaforizarea trecerii de cale ferată, deocamdată CFR NU a demarat o astfel de investiție și periodic la Viișoara au loc astfel de tragedii.

 

UPDATE: Ambii răniți transportați la spital au decedat! Bilanțul accidentului este TRAGIC: 4 frați și un verișor au decedat loviți de tren!
Caricatură

Ziar de Bistrita