Ultimele noutati

VIDEO: Guru-i OUT! Bivolaru a ieșit din temniță după ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani! A fost condamnat pentru act sexual cu un minor!

Gregorian  Bivolaru a fost eliberat acum câteva minute din Penitenciarul Bistrița. Liderul MISA a fost prins în Franţa, pe 26 februarie 2016, fiind extrădat în România în 22 iulie 2016, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Pentru o perioadă, guru Bivolaru s-a ascuns în Suedia unde și-a luat numele Magnus Aursson. După ce a fost prins și extrădat, liderul mișcării MISA a declarat într-un interviu acordat în penitenciar că este victima Ocultei Mondiale, care prin intermediul masonilor din sistem l-ar fi condamnat pe nedrept!

Bivolaru a făcut o treime din pedeapsă!

g1

g33

 

 

 

 

 

g44

g55

 

 

 

 

 

Legislaţia prevede ca persoanele care au depăşit vârsta de 60 de ani pot fi eliberate condiţionat după ce au executat o treime din pedeapsă. Condamnat pentru act sexual cu un minor, Bivolaru a declarat că NU va da Statul Român în judecată și că a fost bine tratat în regimul penitenciar.

Bivolaru a ieșit alături de alți deținuți și a fost așteptat de o persoană cu un BMW seria 5 cu numere de Dolj.
Caricatură

Ziar de Bistrita