VIDEO: Hoți prinși de polițiști la scurt timp după ce au comis un furt

Doi bărbați, unul din Dipșa și altul din Bistrița, sunt cercetați pentru furt calificat, aceștia fiind prinși de oamenii legii la scurt timp după ce au comis un furt.

”Noaptea trecută, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița și jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud au surprins în flagrant delict doi bărbați de 40, respectiv 24 de ani, din Dipșa și Bistrița, persoane bănuite de comiterea unui furt calificat. Din primele date, cei doi ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor pe un teren unde erau parcate mai multe capuri tractoare nefuncționale, fiind văzuți de unul dintre vecinii parcelei. De aici ar fi reușit să sustragă până la sosirea polițiștilor și jandarmilor, doi acumulatori și o scară metalică”, precizează Inspectoratul de Poliția Județean Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și returnat persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea faptei și stabilirea participației penale.