VIDEO: Investiții în sistemul de sănătate din Beclean

 -  -  986


Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, anunță că admninistrația locală derulează investiții și pentru modernizarea infrastructurii de sănătate. Astfel, pe lângă lucrările care se efectuează în Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, în curând urmează să fie repartizate și cele 24 de apartamente construite de Agenția Națională de Locuințe în Beclean.

Acum, mai mult ca oricând, ne dăm seama ce rol important îl are pentru fiecare sănătatea și implicit sistemul de sănătate. Administrația locală a înțeles dintotdeauna cât de importantă e investiția în sănătate și avem obiective importante și în această direcție. Investiția în infrastructura de sănătate va atrage implicit și medici care să profeseze în orașul nostru. În curând, vom repartiza 24 de apartamente medicilor ce se implică zi de zi pentru sănătatea noastră și a tuturor celor din zona Becleanului”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Printre investițiile aflate în derulare se numără și dotarea Spitalului Orășenesc din Beclean cu aparatură medicală performantă și modernizarea Ambulatoriului unității medicale. De asemenea, spitalul va fi dotat cu un lift panoramic și va fi modernizată și curtea interioară.

În plus, lucrările de amenajare a blocului ANL pentru medici sunt aproape finalizate și în scurt timp cele 24 de apartamente vor fi repartizate specialiștilor în sănătate care activează la Beclean.

Totodată, au început lucrările și la Centrul Social de Zi, o investiție care va oferi servicii de recuperare medico-socială.

Echipa din cadrul Primăriei Beclean a surprins în câteva imagini aceste investiții:

Acum mai mult ca oricând ne dăm seama ce rol important îl are pentru fiecare sănătatea și implicit sistemul de sănătate. Administrația locală a înțeles dintotdeauna cât de importantă e investiția în sănătate și avem obiective importante și în această direcție. Investiția în infrastructura de sănătate va atrage implicit și medici care să profeseze în orașul nostru. În curând, vom repartiza 24 de apartamente medicilor ce se implică zi de zi pentru sănătatea noastră și a tuturor celor din zona Becleanului.

Publicată de Nicolae Moldovan pe Marţi, 16 iunie 2020
0 notes
111 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *