VIDEO: Ioan Turc (PNL): ”Românii s-au săturat de PSD. Apreciez că vom avea un scor de circa 70%!”

 -  -  1271


Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar rezultatele exit-poll-urilor arată o nouă victorie pentru candidatul Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis. La sediul PNL Bistrița-Năsăud, victoria a fost sărbătorită cum se cuvine, cu șampanie și ropote de aplauze. 

Potrivit exit-poll-urilor, Klaus Iohannis a obținut circa 67 % la sută din votul electoratului, în vreme ce Viorica Dăncilă a obținut 33 %.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a vorbit duminică seara, într-o declarație de presă, despre ceea ce înseamnă pentru liberali o nouă victorie a canidatului Klaus Iohannis și apreciat că la finalul numărătorii tuturor voturilor, candidatul PNL va ajunge la un procent de circa 70%.

Din punctul de vedere al liderului liberalilor bistrițeni, mesajul transmis prin intermediul acestui vot este că ”românii s-au săturat de PSD”.

S-au săturat de PSD într-un mod categoric, s-au săturat de PSD într-un mod radical, s-au săturat de PSD pe față, fără niciun fel de menajament. Acest lucru se va vedea și în județul nostru. Faptul că primarii PSD, oameni vrednici, nu au mai reușit să controleze voturile în comunitățile lor arată că oamenii s-au săturat de PSD. Nu mai doresc să continue cu acest partid anti-românesc și anti-european”, a declarat Ioan Turc.

Liberalul bistrițean a mai precizat că, în opinia sa, PSD ar trebui să profite de ocazia de a fi în opoziție pentru a se reforma din temelii. ”România are nevoie de un partid de stânga. Acest lucru l-a spus și Președintele, care a adăugat că nu are nimic cu electoratul PSD, în schimb avem ceva cu un PSD total nereformat, un PSD toxic, care a acaparat într-un chip nefericit această țară”, a mai spus Turc.

Referitor la perioada care urmează după reconfirmarea lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României, Ioan Turc a mai precizat: ”Vom începe să construim. Am această convingere și știu că oamenii s-au săturat de povești frumoase, că sunt extrem de exigenți și că au toleranță zero pentru tot ceea ce înseamnă minciună și demagogie, dar în acest context îmi permit să spun următorul lucru: PNL va construi împreună cu președintele Klaus Iohannis și cu o majoritate parlamentară prietenoasă care va susține o politică guvernamentală sănătoasă. Ne vom face autostrăzile amânate 30 de ani, ne vom construi spitalele, vom construi un sistem de educație performant și com aduce acest județ în rândul județelor prospere din această țară. Să nu uite bistrițenii, suntem județul cu cele mai mici venituri nete din România, suntem românii cei mai săraci. Nu o spun eu, o spune Institutul Național de Statistică. Acesta este rezultatul politicilor PSD. Vom face din județ, din țară și din fiecare localitate în parte ceea ce oamenii așteaptă și merită”.

Totodată, liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud mai adaugă că, în opinia sa, rezultatul de la aceste alegeri se va regăsi și în alegerile locale și parlamentare de anul viitor. ”Cu certitudine se va regăsi. PSD va pierde pe linie. PSD a pierdut pe limbă proprie, pe propia mână. PSD a făcut greșeli flagrante. PSD s-a comportat într-un mod total inexplicabil și acum plătește o notă pe care factura românilor le-au pus-o pe masă și o vor plăti și la locale și la parlamentare. Îmi asum tot ceea ce spun”, a adăugat Turc.

În finalul intervenției sale, Turc a transmis și un scurt mesaj pentru primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu (PSD): ”Pensie ușoară pentru domnul Crețu și odihnă plăcută!”.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, declarații după cel de-al doilea tur de scrutin

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, declarații la cald după rezultatele exit-poll-urilor potrivit cărora Klaus Iohannis a câștigat un nou mandat la Cotroceni.https://www.ziardebistrita.ro/video-ioan-turc-pnl-romanii-s-au-saturat-de-psd-apreciez-ca-vom-avea-un-scor-de-circa-70/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 24 noiembrie 2019

0 notes
396 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *