VIDEO: Ionuț Simionca și-a lansat BRIGADA de alegeri! Cu ce echipă intră P.M.P la locale, pe fiecare comună! Primăria Bistrița e MIZA cea mare!

 -  -  2146


Partidul Mișcarea Populară, filiala Bistrița – Năsăud și-a lansat candidații în alegerile locale. Cu-această ocazie, deputatul Ionuț Simionca a organizat un eveniment special, la Restaurant President la care au participat aproximativ 600 de persoane din toate comunele județului.

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

Alături de echipa de pe județ, la lansarea candidaților a participat președintele PMP Eugen Tomac (europarlamentar) și deputatul Constantin Codreanu.

Ionuț Simionca a crescut de 10 ori PMP-ul. În 4 ani l-a dus de la 0.6% până la 6.85%!

Pe scenă au urcat liderii PMP din fiecare comună în parte. Atmosfera a fost pozitivă, plină de energie. Prin astfel de evenimente, Ionuț Simionca păstrează spiritul echipelor de campanie.

“Fiecare comună din județul Bistrița Năsăud va avea canidat la alegerile locale. Cred că unii dintre d-voastră ați intrat deodată cu mine în politică și primul partid în care ați activat a fost PMP-ul. Vă mulțumesc că ați rămas alături de mine în ultimii 4 ani, în care am făcut lucruri extraordinare. Organizația PMP Bistrța Năsăud a plecat de la 0.6% și astăzi a depășit pragul de 6.85. Asta mulțumită vouă!

Cred că în județ, PMP va avea un scor de peste 25%. Ăsta e targetul nostru. Ăsta e obiectivul nostru. Eu simt că noi avem forță.”- a completat Simionca.

Target-ul PMP: 25% pe județ!

Ionuț Simionca a anunțat de pe scenă că va deveni a 3-a forță politică a județului și-și propune un scor de 25% la locale, cam cât a scos PSD-ul la ultimele alegeri.

Ionuț Simionca vrea să fie PRIMAR de Bistrița!

“Pentru că în Parlament am făcut lucruri extraordinare, am hotărât să-mi asum un nou proiect politic. M-am hotărât la sugestia d-voastră să candidez pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Cred că este momentul să încep un nou proiect. Bistrița a rămas în același loc. O administrație închisă în care cetățeanul NU e pe primul loc, o administrație în care bistrițeanul NU e pe primul loc, trebuie schimbată . Și cred că asta putem să o facem împreună!” – a declarat Simionca.

Eugen Tomac, despre Ionuț Simionca:  “DA, are  șanse să ajungă primarul Municipiului Bistrița!”

Eugen Tomac a fost chemat pe scenă și s-a declarat mulțumit de activitatea lui Ionuț Simionca pe județ. Europarlamentarul PMP crede că Simionca are șanse să devină primar, chiar dacă alegerile vor avea loc în primul tur.

eugen tomac

“Sunt mândru că suntem împreună aici. Pentru că arătăm că știm ce așteptăm de la politică. Așa putem demonstra că știm de ce ne-am adunat în această seară aici: pentru a da un semnal județului, pentru toți adversarii noștri politici, pentru a-i spune lui Ionuț Simionca: DA, are  șanse să ajungă primarul Municipiului Bistrița.” – a spus Tomac.

Ionuț Simionca , un politician din noul val, care știe s-adune oameni aproape, pentru proiecte MARI!

Atmosfera a fost una selectă și degajată iar după lansare, candidații și simpatizanții au rămas la un chef de 8 Martie. Aproximativ 600 de persoane au participat la această întrunire de partid.

ionut simionca

ionut simionca

ionut simionca

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

pmp

pmp lansarea candidatilor

pmp lansarea candidatilor

Deputatul PMP poate influența Alianța de dreapta de pe fiecare comună-n parte și va purta negocieri de forță pe baza cifrelor din sondaje.

Ionuț Simionca a deprins rapid jocurile politice și a reușit într-un singur mandat de parlamentar să-și construiască o imagine bună și să formeze o brigadă de oameni noi cu care încearcă să ia puterea în comunele din județ!

AICI puteți vedea filmarea INTEGRALĂ a evenimentului:

https://www.facebook.com/IonutSimionca/videos/201694627719819/

0 notes
1271 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *