VIDEO: Alexandru Sucutărdean, pe podium la un concurs din Londra! Jandarmul vrea să intre la PROFESIONIȘTI și țintește spre concursul Mr. Olympia, cel mai tare pe domeniu!

 -  -  1174


La acest sfârşit de săptămână plt. Alexandru Sucutărdean a participat din nou la un concurs de profil după ce în urmă cu doar două săptămâni a obţinut loc I în Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018.

De această dată este vorba despre concursul organizat în data de 28 octombrie a.c., la Londra – Miami Pro Universe Amateur Championships 2018, o prestigioasă competiţie anuală de fitness foarte populară în rândul sportivilor din întreaga lume.

La Londra, Sucutărdean a câștigat un loc III și un loc IV! Jandarmul vrea să intre la PROFESIONIȘTI!

Alexandru Sucutardean a concurat de această dată la două din cele 8 categorii destinate bărbaţilor şi anume: Fitness Model sub 75 kg şi Mr. Model. În urma desfăşurării probelor aferente Alexandru a obţinut locul III la Fitness Model sub 75 kg, respectiv locul IV la categoria Mr. Model. Tot la acest concurs Alexandru a câştigat şi PRO cardul care presupune intrarea în rândul profesioniştilor, aspect deosebit de important pentru viitorul său în acest domeniu.

Ce titluri are Sucutărdean!

Plutonier Alexandru Sucutărdean se regăseşte în top 10 sportivi ai judeţului nostru, prin participarea la competiţii de culturism şi fitness şi ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta: campion naţional şi vicecampion balcanic. (Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu Mureș, România – locul I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique, locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, respectiv locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia în 13 octombrie a.c.)

La finele anului trecut în cadrul Premiilor Municipiului Bistriţa, la categoria Sport, colegul nostru alături de alţi sportivi de la nivel judeţean a fost recompensat ca urmare a reprezentării oraşului în ţară şi în străinătate dar şi a rezultatelor foare bune obţinute pe parcursul anului 2017.

Alexandru Sucutărdean a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.
“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament” a declarat plutonierul.

Sucutărdean vrea la Mr. Olympia!

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi. Urmează acum pregătirea pentru campionatul mondial, respectiv pentru cel european, după care Mr. Olympia.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gelu-Voievod” Bistriţa-Năsăud apreciază eforturile şi perseverenţa subofiţerului şi îl felicită pentru ascensiune şi pentru rezultatele constante obţinute la fiecare competiţie.

0 notes
299 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *