VIDEO: Liberalul Stelian Dolha: ”Iohannis este primul președinte pe care dreapta îl are după 1989 încoace care obține 39 de procente în primul tur!”

 -  -  1346


 

 

Moment de bucurie la sediul Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud după ce au fost făcute publice rezultatele exit-poll-ului din primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit cărora bătălia din turul doi se va da între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Liberalii bistrițeni au primit în aplauze primele rezultate și au ascultat în liniște mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis imediat după ce datele au fost făcute publice.

Reacția liberalilor din Bistrița-Năsăud la aflarea rezultatelor exit – poll-ului.

Reacția liberalilor din Bistrița-Năsăud la aflarea rezultatelor exit – poll-ului.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, spune că așteaptă și rezultatul de la nivelul județului Bistrița-Năsăud, ca să vadă exact diferența dintre PNL și PSD la acest scrutin electoral.

Este un moment de bucurie pentru Partidul Național Liberal din România, din Bistrița-Năsăud, dar pe de altă parte așteptăm rezultatele oficiale. Cu alte cuvinte trebuie să fim temperați, raționali, cartezieni, să așteptăm și rezultatele în județul Bistrița-Năsăud, ca să vedem ecartul dintre noi și PSD”, a afirmat Dolha.

Acesta a mai completat că Klaus Iohannis este ”primul președinte pe care dreapta îl are după 1989 încoace care obține 39 de procente în primul tur”.

Stelian Dolha mai completează că urmează încă o perioadă grea pentru PNL.

Ne așteaptă încă o campanie electorală de o săptămână și ceva pentru turul doi, pentru care o să depunem același efort, poate chiar mai mare față de campania electorală din primul tur, care a durat o lună de zile. Vă pot asigura de bunele intenții și de toată munca și devotamentul pe care colegii mei din PNL Bistrița-Năsăud le vor depune, iar rezultatul va fi măsură. Cu alte cuvinte, câștigăm alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis o să fie președintele României în continuare, iar în Bistrița-Năsăud o să avem o victorie, spun eu, strălucită și sper ca ceea ce spuneam într-o conferință de presă legat de o diferență de 20 de procente față de PSD să se concretizeze. Dacă nu o să fie 20, o să mă ierte Emil Radu Moldovan, o să fie 15, dar o să fie”, a mai spus Dolha.

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, spune că așteaptă și rezultatul de la nivelul județului Bistrița-Năsăud, ca să vadă exact diferența dintre PNL și PSD la acest scrutin electoral.https://www.ziardebistrita.ro/video-liberalul-stelian-dolha-iohannis-este-primul-presedinte-pe-care-dreapta-il-are-dupa-1989-incoace-care-obtine-39-de-procente-in-primul-tur/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES, în turul 2, lupta va fi destul de strânsă și se va da între Klaus Iohannis (PNL) și Viorica Dăncilă (PSD). Pe locul 3 în SONDAJ s-a clasat Dan Barna (USR).

0 notes
471 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *