VIDEO: Lucrările pe DJ 172E – Herina – Lechința – Matei, finalizate

 -  -  940


Lucrările de turnare a unui covor asfaltic pe DJ 172E – Herina (DN 15 A) – Lechința – Matei s-au încheiat. Investiția se ridică la 2,5 milioane euro și a fost finanțată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Încă o porțiune de drum pe care se merge ca-n palmă, Herina – Lechința – Matei (DJ 172 E), scurtează drumul către Cluj și este utilă locuitorilor din zona de câmpie a județului nostru. O lucrare de calitate, unde s-a făcut decaparea îmbrăcăminții asfaltice, s-a turnat un strat de fundație din piatră, strat de legătură, apoi de uzură, s-au refăcut acostamente cu piatră spartă, șanțurile au fost curățate, iar pentru siguranță, pe 2 km s-a montat un parapet semigreu și 1.102 stâlpișori de dirijare”, precizează președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a evaluat execuția lucrărilor de pe acest drum.

Tronsonul modernizat are o lungime de 13.75 km, lucrările fiind executate de asocierea dintre SC M.I.S.-GRUP SRL Anies – lider de asociere și SC DRUMSERV SA – Târgu Mureș. Perioada de garanție este de 36 de luni (3 ani).

Investiția a fost susținută din bugetul CJ Bistrița-Năsăud, valoarea acesteia fiind de 11.693.631 lei (2.5 milioane euro).

✅ Încă o porțiune de drum pe care se merge ca-n palmă, #Herina • #Lechința- #Matei (DJ 172 E), scurtează drumul către Cluj și este utilă locuitorilor din zona de câmpie a județului nostru.↪️ O lucrare de calitate, unde s-a făcut decaparea îmbrăcăminții asfaltice, s-a turnat un strat de fundație din piatră, strat de legătură, apoi de uzură, s-au refăcut acostamente cu piatră spartă, șanțurile au fost curățate, iar pentru siguranță, pe 2 km s-a montat un parapet semigreu și 1.102 stâlpișori de dirijare. ↪️ Așadar, este vorba de 13.75 km, o investiție realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în valoare de 11.693.631 lei (2.5 milioane euro).Continuăm să ducem Bistrița-Năsăud pe drumul bun!#ContinuămMunca #FapteNuVorbe

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Miercuri, 1 iulie 2020
0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *