Ultimele noutati

VIDEO: Lumea s-a îngrămădit la fasolea dată pomană de Consiliul Județean! E gest de patriotism sau de umilință din partea omului care-a venit cu ideea, respectiv Radu Moldovan, președintele PSD-ului?

Consiliul Județean a alocat 70.000 de lei pentru mâncare GRATIS în 1 Decembrie! Banii au fost alocați din bugetul județului, prin intermediul Asociației Produs în Bistrița-Năsăud care funcționează sub egida Consiliului Județean. Bonurile au fost oferite prin intermediul sindicatelor și s-au întocmit tabele cu doritorii acestei pomene de 1 Decembrie.

O porție de fasole cu cârnați costa 10 lei, dar celor care au prezentat tichetul eliberat de Consiliul Județean li s-a dat mâncare gratis. Cozile au fost imense la porțiile date pomană de Ziua României.

Spectacol folcloric în timp ce lumea stătea la coadă pentru o porție GRATIS, celor care aveau tichet!

Imediat după defilare, posesorii de bonuri (majoritatea pensionari) s-au așezat la rând iar jandarmii au supravegheat fiecare căsuță unde s-au dat porțiile de fasole. Cu tricolorul la piept, primarul Ovidiu Crețu a savurat spectacolul folcloric la care au asistat câteva zeci de oameni, în timp ce majoritatea mânca fasole stând în picioare la mesele puse la dispoziție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel puțin 30 de minute  a durat până ce i-a venit rândul unei persoane să primească fasole cu cârnați. Asta deoarece numeroși oameni s-au îmbulzit, iar tarabele erau deservite de personal redus. De asememea s-a oferit și un pahar de 100 ml de vin fiert și au fost cazuri când oamenii au prezentat mai multe tichete și au mers acasă cu porțiile în plus!

Au fost multe persoane care au savurat mâncarea oferită în schimbul bonului și au ales să mănânce în frig, pe mesele puse la dispoziție, alături de necunoscuți!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

70.000 de lei a pus la dispoziție Consiliul Județean pentru fasole și cârnați de 1 Decembrie!

 

 

 

 

 




Caricatură

Ziar de Bistrita