VIDEO: Mobilizare de forță la Primăria Bistrița! Un roi de albine s-a instalat într-un copac din Piața Centrală!

 -  -  1111


Mai mulți polițiști locali și reprezentanți ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență au împânzit Piața Centrală și au securizat zona, în plină zi. Motivul: un stup de albine s-a instalat într-un copac din fața Primăriei Bistrița.

La un moment dat, reprezentanții SVSU au deplasat în teren și auto-speciala ATV, de stins incendii pe care au retras-o rapid deoarece NU-și avea rostul.

La fața locului a sosit un utilaj cu braț mecanic, cu ajutorul căruia un specialist în apicultură a îndepărtat stupul de albine.

Polițiștii locali s-au postat pe mai multe laturi ale perimetrului și au împiedicat pietonii să intre în raza de acțiune unde se desfășura intervenția.

 

 

Situația a fost sub control și apicultorul susține că albinele NU reprezentau pericol-public. Cu toate astea, în țară au fost cazuri când albinele devn agresive și atacă în roi. Desigur, există varianta ca o persoană alergică să fie mușcată de albine și să intre în șoc anafilactic.
Operațiunea s-a desfășurat în jurul orelor 14 și nicio persoană NU a fost atacată de albine!

1 notes
11 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Mobilizare de forță la Primăria Bistrița! Un roi de albine s-a instalat într-un copac din Piața Centrală!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.