VIDEO: “Mocicoșag” pe drumurile de județ. Bine că aveți bannere de propagandă!

Lucrările de extindere a rețelelor de canalizare au făcut praf drumul județean DJ 173  Bistrița – Jelna – Orheiu Bistriţei – Dumitrița – Budacu de Sus. S-a lucrat cu utilaje pe șenile și pe alocuri covorul asfaltic prezintă fisuri. Drumul modernizat este puternic afectat pe margine și în primăvară necesită urgente lucrări de ranforsare.

 

 

 

 

 

 

Situația este similară și pe DJ 173 C, drumul ce leagă Bistrița de Budacu de Jos.

 

 

 

 

 

Practic, au fost afectate ambele intrări în oraș, dinspre Jelna, respectiv Budacu de Jos. Pe porțiuni de kilometri, drumul este plin de noroi și reprezintă pericol pentru șoferi. Mașinile sunt năclăite de pământul lăsat pe drum de firma care a abandonat lucrările în această perioadă, fără a lua măsurile care se impun.

Deși au pârghiile necesare, deocamdată, autoritățile județene NU au luat nicio măsură pentru a aplica normele în astfel de cazuri, sau măcar a curăța acostamentul.

 

 

 

 

 

În schimb, zonele cu vizibilitate sunt împânzite de bannere cu Radu Moldovan, care continuă astfel propaganda din bani publici. De altfel cei responsabili cu promovarea imaginii președintelui CJ au comandat noi pancarte pe care le-au amplasat strategic, în tot județul…

 

 

 

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita