VIDEO: Ninge în Munții Rodnei! Meteorologii avertizează că vremea va fi deosebit de rece în toată țara

 -  -  10


 

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare de vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatice, valabilă începând de astăzi și până marți dimineața.

Astfel, în intervalul 6 – 8 octombrie,vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte”, precizează meteorologii.

În Bistrița-Năsăud vremea s-a răcit deja, iar în zona montană a județului a început să ningă.

Un bistrițean, pasionat de drumeții, a surpins această ninsoare din zona Pasului Rotunda din Munții Rodnei și a postat imaginile pe o rețea de socializare.

Pasul Rotunda, cu câteva minute în urmă!

Publicată de Alex Varga pe Duminică, 6 octombrie 2019

 

Astfel, din imagini se vede clar că în zona montană a început să fulguiască și asta datorită temperaturilor care au coborât sub pragul îngheţului.

Publicată de Alex Varga pe Duminică, 6 octombrie 2019

În plus, Administrația Națională de Meteorlogie mai notează că vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

VIDEO: Facebook – Alex Varga

10 bookmark
0 notes
1240 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.