VIDEO: Noul magazin KiK din Bistrița s-a deschis miercuri, la ora 09:00! Urmează două zile de promoții și reduceri!

 -  -  1


Retailerul german KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, deschide, miercuri, porțile unui nou magazin, care a fost amenajat în incinta galeriei comerciale B1 Retail Park, de pe strada Calea Moldovei și îi invită pe bistrițeni să profite de oferte speciale.

”Hai să-ți arătăm LIVE magazinul și toate lucrurile pe care ți le-am pregătit! Cătălina Cotoc este aici cu noi și-ți arată cum poți să dai un KiK stilului tău cu cele mai drăguțe produse de calitate la prețuri accesibile. Le găsești pe toate cu 10% reducere, miercuri, 28 noiembrie și joi, 29 noiembrie. Ne găsești în B1 Retail Park (Calea Moldovei) de la 9:00 – 21:00” au anunțat reprezentanții companiei pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, unde au postat și un videoclip filmat în incinta magazinului.

🎉Noul magazin KIK din Bistrița se deschide mâine!🎉 Acum, hai să-ți arătăm LIVE magazinul și toate lucrurile pe care ți le-am pregătit! Catalina Cotoc este aici cu noi și-ți arată cum poți să dai un KiK stilului tău cu cele mai drăguțe produse de calitate la prețuri accesibile. Le găsești pe toate cu 10% reducere, mâine, miercuri, 28.11 și joi, 29.11.🎉Ne găsești în B1 Retail Park (Calea Moldovei) de la 9:00-21:00. #KiKlovesBistrita #KiK.Romania

Publicată de KiK pe Marţi, 27 noiembrie 2018

”Te așteptăm cu surprize și distracție pentru toată familia, cadouri pentru primii clienți și reduceri de 10% pentru toate produsele KiK – miercuri și joi. Invitații speciali abia așteaptă să te cunoască și să te ajute la cumpărături la prețuri accesibile, pentru întreaga familie” au mai adăugat reprezentanții companiei.

KiK oferă o gamă diversificată de produse pentru întreaga familie, de la obiecte vestimentare pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.Inaugurarea primului magazin KiK din România a avut loc pe data de 21 septembrie, la Oradea, în mai puțin de două luni fiind deschise magazine și la Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ, Brăila și Mioveni. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România.

ACTUALIZARE

Iată și câteva imagini de la marea deschidere din această dimineață.

Investiția de la Bistrița se ridică la 150.000 de euro, iar magazinul se întinde pe o suprafață de 650 metri pătrați. Prin deschiderea noului magazin au fost create 8 locuri de muncă.

FOTO/VIDEO: Facebook – KiK 

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Noul magazin KiK din Bistrița s-a deschis miercuri, la ora 09:00! Urmează două zile de promoții și reduceri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.