VIDEO: O femeie din Parva a impresionat juriul de la ”Chefi cu cuțite” cu un desert special

Comuna Parva a fost, din nou, la înălțime în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”! După ce primarul acestei comune, Ioan Strugari, a reușit să impresioneze juriul concursului, o altă localnică a zonei – Marta Scurtu (50 de ani) – a primit aprecieri pentru preparate sale.

Concurenta de la ”Chefi la cuțite”, ajutată de una dintre fiicele sale, a ales să gătească o rețetă tradițională – întinsoare de porc cu mămăligă și ardei copt -, dar a vrut să-i îndulcească pe jurați și cu un desert special – trandafiri din măr cu sos caramel.

Marta Scurtu a explicat juriului că întinsoarea de porc și mămăliga cu cartofi sunt preparate care se gătesc numai în județul nostru și că acestea se servesc cu ardei copt.

Mi-a plăcut mai mult desertul. Nu am înțeles prea bine tocănița, am mai gustat-o o dată ca să-mi dau seama despre ce este vorba”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Mie mi-a plăcut tocănița și foarte mult mi-a plăcut desertul. Este spectaculos”, a spus și chef Cătălin Scărlătescu.

Mămăliga e interesantă. Mi-a plăcut foarte mult desertul și ardeiul copt. Foarte bun, nota 10 pentru murături” , a spus chef Sorin Bontea.

Marta Scurtu a primit câte un cuțit din partea fiecărui chef și s-a calificat în etapa următoare.

Sunt foarte bucuroasă că am luat acest cuțit. Îmi demonstrează mie că într-adevăr gătesc bine”, a completat Marta Scurtu.

Recent, și primarul comunei Parva, Ioan Strugari a impresionat juriul de la ”Chefi la cuțite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *