VIDEO: Ovidiu Florean: ”Autoritățile s-au spălat pe mâini cu privire la baza sportivă din Wonderland. Probabil nu o să vedem sală polivalentă în Wonderland nici peste 10 ani!”

 -  -  131922


 

Consilierul județean liberal Ovidiu Florean este convins că proiectul lansat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, de construire a unui complex sportiv cu sală polivalentă modernă și terenuri de sport în Wonderland, va rămâne doar la stadiul de ”desen tehnic”. Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud spune că nici peste 10 ani acest proiect nu va deveni realitate.

”A existat o dezbatere, în urmă cu câteva săptămâni, față de un parteneriat între Consiliul Județean și Primărie pentru realizarea proiectului cu baza de agrement din Wonderland. Până la urmă tot ce s-a întâmplat cu acest proiect a rămas la faza de desen tehnic. Sunt niște planșe care arată foarte bine și pe care un profesor de desen tehnic le poate face în câteva zile”, a declarat Florean.

În opinia liberalului, administrația PSD ”s-a spălat pe mâini” prin predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, mai exact către Compania Națională de Investiții, prin care se va derula investiția.

S-au spălat pe mâini acum, cu toată promisiunea cu polivalenta și terenurile de acolo. Au dat terenul către Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, care nu are resurse financiare să îl pună în operă. Probabil nu o să vedem sală polivalentă în Wonderland nici peste 10 ani. Ei știu să disimuleze, știu să facă acest lucru mai ales înainte de o campanie electorală și acum au ales acest moment ca să câștige niște procente din punct de vedere electoral”, a mai adăugat secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud.

Consilierul județean liberal Ovidiu Florean este convins că proiectul lansat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, de construire a unui complex sportiv cu sală polivalentă modernă și terenuri de sport în Wonderland, va rămâne doar la stadiul de ”desen tehnic”. Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud spune că nici peste 10 ani acest proiect nu va deveni realitate. https://www.ziardebistrita.ro/video-ovidiu-florean-autoritatile-s-au-spalat-pe-maini-cu-privire-la-baza-sportiva-din-wonderland-probabil-nu-o-sa-vedem-sala-polivalenta-in-wonderland-nici-peste-10-ani/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 5 aprilie 2019

Cu toate că nu are speranțe că proiectul va fi realizat, Ovidiu Florean a votat în favoarea acestuia în ședința extraordinară a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de joi. Consilierul susține că votul său a fost unul de încurajare pentru astfel de proiecte. ”Am votat ca să dăm terenul către CNI pentru că vrem să încurajăm astfel de investiții, sunt binevenite, dar din păcate au fost puse în scop electoral de către PSD. DEci PNL este un partid care sprijină orice fel de investiție publică, dar realitatea este tristă pentru județul nostru, pentru că nu o să fie bani și nu se va realiza. La noi totul rămâne la faza de desen tehnic. Când ajung la studiul de fezabilitate deja s-au împotmolit. De proiect tehnic nici nu mai vorbim” a încheiat Florean.

Noul Complex Sportiv din zona Wonderland, Unirea va cuprinde următoarele:

 1. O Sală Polivalentă cu o capacitate de 2.675 locuri, cu regim de înălțime variabil:
  ▪ Corp cazare cu regim de înălțime P+4E, H=15.30 m;
  ▪ Sală de sport cu regim de înălțime P+2, H=13.04 m;
  ▪ Sală de sport- incintă de joc cu regim de înălțime P, Hmax=19 m;
 2. Terenuri de sport exterioare:
  ▪ Pistă de alergare;
  ▪ 1 teren de handbal;
  ▪ 1 teren de basket;
  ▪ 1 teren de tenis;
 3.  Anexe terenuri de sport exterioare:
  ▪ Vestiare și grupuri sanitare;
  ▪ Cabinet medical;
  ▪ Birouri administrative;
  ▪ Spații tehnice;
  ▪ O zonă de tribune;
 4. Amenajări exterioare urbane și peisagere cuprinzând parcaje, alei pietonale și carosabile.

Valoarea estimată pentru realizarea acestei investiții este de circa 90 de milioane de lei, finanțarea urmând să fie asigurată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

13 bookmark
1 notes
647 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Ovidiu Florean: ”Autoritățile s-au spălat pe mâini cu privire la baza sportivă din Wonderland. Probabil nu o să vedem sală polivalentă în Wonderland nici peste 10 ani!”

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.