VIDEO: Pe o ploaie măruntă, “pocăiții” au mărșăluit prin tot orașul! Politicienii s-au lipit și ei!

 -  -  61093


“Marșul Învierii” s-a desfășurat la Bistrița pe o ploaie măruntă. Câteva sute de credincioși neoprotestanți (baptiști și penticotali) au participat la acest eveniment care se desfășoară anual, în Sâmbăta Mare. Liderii comunității neoprotestante au stat alături de politicienii locali, care acum o săptămână au participat alături de Mitropolitul Andrei, la Procesiunea de Florii a ortodocșilor.

 

 

“Marșul Învierii” s-a desfășurat pe traseul: Kaufland – Independenței – Gării – Decebal – Crinilor- Pietonal – Casa de Cultură. Primarul Ovidiu Crețu, viceprimarul George Avram, președintele C.J Radu Moldovan, primarul de Beclean, Nicu Moldovan și senatorul Ioan Deneș au urcat pe scena din fața Casei de Cultură, alături de frații penticostali și baptiști.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Repede (manager Rombat și pastor penticostal) a prezentat staff-ul P.S.D și a amintit mulțimii că atât Radu Moldovan cât și Ovidiu Crețu au fost alături de comunitatea lor, la diferite alte manifestații.  S-au rostit rugăciuni și s-a cântat “Hristos a Înviat”, după care au urmat nelipsitele discursuri marca Radu Moldovan și Ovidiu Crețu.

 

 

 

 

 

 

 

Marele regret al pastorilor neo-protestanți a fost acela că la eveniment NU participă creștini de toate confesiunile, deoarece “Iisus NU este confesional”. Cu toate că pastorii au folosit acest argument, de la eveniment au lipsit membrii familiei Sighiartău, familie influentă ce provine din acest mediu, angrenată în campania electorală din partea PNȚCD.

 

Sighiartăii au ABSENTAT. Semnale de campanie?

 

e70Candidatul la Primăria Bistrița, Petrică Sighiartău NU a fost văzut în rândul oficialităților și absența sa a ridicat semne de întrebare vis-a-vis de susținerea politică în viitoarele alegeri locale, din partea fraților de credință. Doar Robert a fost văzut în mulțime, deși familia Sighiartău este numeroasă și s-a implicat activ la mitingurile pro-familie, spre exemplu.

 

 

 

 

“Marșul Învierii” este un eveniment care se vrea ecumenic, dar Bisericile Istorice NU au participat la nicio ediție. În schimb, cu acordul pastorilor, politicienii au folosit acest prilej pentru a se promova în rândul comunității și au fost nelipsiți, iar mai nou se întrec în cele sfinte și încearcă discursuri “de amvon.”

6 notes
218 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Pe o ploaie măruntă, “pocăiții” au mărșăluit prin tot orașul! Politicienii s-au lipit și ei!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *