VIDEO: Percheziții la o grupare specializată în comiterea de furturi din locuință

 -  -  1044Un număr de patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de polițiștii din Bistrița-Năsăud, care urmăresc destructurare unei grupări specializate în comiterea de furturi din locuință.

În această dimineață, polițiștii bistrițeni specializați în investigații criminale au descins la locuințele a 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință, pe raza județului Bistrița-Năsăud. Toate perchezițiile sunt desfășurate într-o localitate din județul Iași. Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada ianuarie-august 2020, ar fi sustras bani din locuințele a cinci persoane din județul Bistrița-Năsăud. Prejudiciul cauzat este de peste 85.000 de lei”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La percheziții participă polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Percheziții la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe

Un număr de patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de polițiștii din Bistrița-Năsăud, care urmăresc destructurarea unei grupări specializate în comiterea de furturi din locuință, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 11 septembrie 2020

VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *