VIDEO: Peste 200 de motocicliști din Transilvania s-au întâlnit în parcarea Selgros!

 -  -  1141


La Bistrița s-a organizat un eveniment moto care a atras pasionații de motociclism. Evenimentul organzat de Călin Bodică, Riding Club Holy Sinners Bistrița a avut loc în parcarea magazinului Selgros. “Fii motociclist pentru o zi” și a oferit celor prezenți șansa de a discuta cu un proprietar de motocicletă despre această pasiune și de a admira bolizii pe două roți!

În parcare s-a amenajat un traseu pentru pasionații, care NU dețin permis pentru motocicletă. Aceștia au putut manevra o motocicletă, supervizați de proprietarii de motociclete. În special copiii au fost extrem de încântați că pot să se urce în șaua motocicletelor și să facă un tur de onoare.

 

În parcare au fost expuse exemplare custom made sau de serie, de diferite clase și capacități cilindrice.

 

 

 

“N-am adunat motociliști din Bistrița și din alte județe și ne-am adus motocicletele să le arătăm tuturor cum arată motocicletele de-aproape… Mulți dintre locuitorii orașului nostru văd motocicletele în trafic, niciodată de-aproape. Cu-atât mai puțin să se uce pe ele. Noi astăzi le-am dat ocazia …să le încalece, să-și facă poze cu ele. Copiii sunt foarte curioși, ei nu au văzut de-aproape o motocicletă, decât în viteză, mergând! Eu îi sfătuiesc pe toți care-s aici și care nu sunt motocicliști să facă pasul spre motociclism…în primul rând te deplasezi mai repede, NU poluezi, admiri natura.. este ca și pe bicicletă, doar că cu o viteză un pic mai mare. ” – a declarat Călin Bodică, orgnizatorul acestui eveniment.

Reprezentanții ISU au arătat măsurile de prim ajutor în cazul motocicliștilor accidentați iar reprezentnții Poliției Rutiere au vorbit despre importanța costumului de protecție în cazul motocicliștilor.

Cheful de seară s-a ținut la Orheiul Bistriței, la Pensiunea Laleaua Pestriță!

0 notes
266 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *