VIDEO: PNL Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. ”Avem o listă cu care ne mândrim”

 -  -  11358


Partidul Național Liberal Bistrița-Năsăud a depus miercuri, la Biroul Electoral Județean, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Robert Sighiartău și Ovidiu Florean deschid listele la Camera Deputaților și la Senat.

”Am depus candidaturile colegilor noștri pentru alegerile parlamentare. Consider, și nu cred că sunt subiectiv deloc, că avem cea mai bună listă. La Camera Deputaților deschidem cu domnul deputat Robert Sighiartău, secretar general al PNL, un om care și-a făcut o notorietate foarte bună la nivel național. Continuăm cu doamna Diana Morar – secretar de stat, de asemenea, un coleg care a arătat care sunt competențele ei. Pe locul trei este domnul Florin Urîte – un om de afaceri, un bun manager, un om care ar aduce un plus valoare în Parlamentul României. La Senat, pe primul loc îl avem pe domnul Ovidiu Florean – inginer electromecanic, secretar general al filialei, un om integru, ale cărui competențe se vor regăsi în Parlament. Așteptăm cu încredere votul oamenilor. Vom fi într-o campanie electorală intensă. Partea de precampanie aproape că a lipsit, dar vom recupera, vom merge în teren, vom avea mesaje corecte, ne bazăm pe Guvernul României și pe politice pe care Guvernul le-a derulat până în acest moment, într-o situație de criză. Avem încredere că, după alegerile parlamentare, autoritățile locale, Parlamentul României și Guvernul vor trece la treabă și vom asista la un proces de reconstrucție a țării”, a declarat liderul liberalilor bistrițeni, Ioan Turc.

La rândul său, deputatul Robert Sighiartău a ținut să mulțumească bistrițenilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o în urmă cu patru ani, când a câștigat primul mandat în Parlamentul României.

O încredere pe care nu le-am trădat-o. În cei 4 ani, cu toate că a fost un mandat extrem de dificil, în opoziție, am reuțit, împreună cu colegii mei, să trec câteva proiecte de lege extrem de importante, nu numai pentru bistrițeni, ci pentru toți românii. Mă refer la proiectul de majorare a alocațiilor, la cel de indexare cu rata inflației a alocațiilor, dar și la cele două proiecte extrem de importante și cu un impact extrem de mare pentru toți românii – eliminarea supraaccizei la combustibil, care a dus la scăderea prețului combustibilului la pompă, și la eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, care iarăși este o gură de aer și pentru angajatori și pentru angajați.Pe lângă aceste proiecte de legi, am avut 4 ani grei, în care PNL s-a bătut cu toate forțele pentru a descuraja măsurile PSD de a pune căluș justiției și am reușit, cu ajutor românilor, să punem capăt abuzurilor PSD-iste din Parlament și din fruntea statului. Urmează alegerile parlamentare, extrem de dificile dat fiind faptul că suntem într-o pandemie fără precedent, dar așa cum am făcut-o la locale, când PNL a câștigat aceste alegeri, sunt sigur că în 6 decembrie românii vor da PNL un mandat de 4 ani. Este extrem de important să înțelegem că aceasta este ultima bătălie, una extrem de importantă pentru viitorul României. Ne dorim să avem 4 ani fără PSD, 4 ani în care vrem să dezvoltăm comunitățile noastre, inclusiv județul Bistrița-Năsăud cu toate localitățile”, a precizat Robert Sighiartău.

De asemenea, deputatul a completat că, în opinia sa, PNL are cea mai bună listă de candidați.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Totodată, secretarul de stat Diana Morar a mulțumit atât PNL Bistrița-Năsăud pentru susținere, cât și premierului Ludovic Orban pentru numirea sa în funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției.

Consider că experiența mea de 15 ani ca avocat, precum și experiența acumulată în acest an în care am reprezentat Ministerul Justiției constituie o bază solidă, care să îmi permită calitatea de parlamentar pe care doresc să o obțin la alegerile din decembrie 2020. Consider că, în România, sistemul legislativ trebuie readaptat, reconectat la principiile și normele europene, iar acesta trebuie să fie simplu și accesibil cetățeanului. Apreciez că experiența mea profesională va sta la baza acestui demers pe care mi-l doresc din postura de deputat în Parlamentul României și, de asemenea, consider că voi fi un reprezentat al femeilor din Bistrița-Năsăud și voi duce vocea lor în Parlamentul României”, a declarat Diana Morar.

Și candidatul Ovidiu Florean a adăugat că, în opinia sa, ”după 4 ani de guvernare în Parlament PSD, cu o majoritatea formată de Liviu Dragnea, este cazul ca România să aibă o guvernare de dreapta, o guvernare corectă, onestă, cinstită și performantă”.

1 notes
483 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: PNL Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. ”Avem o listă cu care ne mândrim”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *