VIDEO: Polițiștii au aplicat zeci de sancțiuni după un miting auto organizat ilegal pe străzile din Bistrița

 -  -  1199


Protestele împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus continuă la Bistrița. Miercuri seara, zeci de mașini au străbătut arterele principale de circulație din municipiu, claxonând pentru a își face simțită prezența. Acțiunea lor a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, oamenii legii aplicând zeci de sancțiuni.

Polițiștii bistrițeni, alături de jandarmi și polițiști locali, au intervenit la un miting auto neautorizat pe raza municipiului Bistrița. Astfel, în contextul măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2 și a interdicției privind circulația după ora 22:00, au fost legitimate 95 de persoane și au fost verificate 60 de autoturisme. Au fost aplicate 77 de sancțiuni în valoare de 48.065 lei persoanelor implicate. Polițiștii desfășoară în continuare verificări, în vederea identificării și altor norme încălcate de participanții la mitingul neautorizat”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cu toate că miercuri seara au fost aplicate sancțiuni, pe rețele de socializare sunt distribuite în continuare mesaje în care bistrițenii sunt îndemnați să participe și astăzi la o acțiune similară:

0 notes
324 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *