VIDEO: Prefectul Ovidiu Frenț răspunde unor acuzații potrivit cărora ar face campanie electorală în favoarea Guvernului PSD – ALDE

 -  -  141510 

Într-o ședință a Colegiului Prefectural Bistrița-Năsăud, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, a ținut să răspundă unor acuzații potrivit cărora ar face campanie electorală în favoarea Guvernului PSD – ALDE. Prefectul cataloghează această afirmație drept ”ipocrizie”, oferind și un punct de vedere.

Am fost acuzat că prezint realizări ale Guvernului, ale miniștrilor. Așa cum știți, pe de-o parte, toată lumea știe că sunt reprezentantul Guvernului în teritoriu, pe de altă parte se miră când prezint obiective și realizări ale Guvernului. Deci este o ipocrizie destul de evidentă și aș vrea să clarificăm lucrurile. Este evident că reprezint un Guvern și programul de guvernare este un atribut, conform Legii 340 din 2004, care trebuie monitorizat și urmărit de către prefecții din teritoriu și, așa cum spune și articolul 22 din aceeași lege, în cadrul Colegiului Prefectural atribuțiile au ca scop, printre altele, chiar implementarea programelor și strategiilor guvernamentale. Așa că nu înțeleg și nici nu am să răspund unor astfel de alegații care practic ar însemna să-mi ceară să nu îmi îndeplinesc atribuțiile legale, ceea ce nu intenționez să fac. Nu am făcut activități politice în toți acești ani și nici nu voi face atât timp cât legea îmi va interzice. Voi respecta această neutralitate și, în schimb, obligațiile privind acțiunile, activitățile și programul de guvernare am să le duc mai departe ca și până acum”, a declarat prefectul Ovidiu Victor Frenț.

Într-o ședință a Colegiului Prefectural Bistrița-Năsăud, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, a ținut să răspundă unor acuzații potrivit cărora ar face campanie electorală în favoarea Guvernului PSD – ALDE. Prefectul cataloghează această afirmație drept ”ipocrizie”, oferind și un punct de vedere.https://www.ziardebistrita.ro/video-prefectul-ovidiu-frent-raspunde-unor-acuzatii-potrivit-carora-ar-face-campanie-electorala-in-favoarea-guvernului-psd-alde/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 24 aprilie 2019

Reamintim că la începutul acestei luni, deputatul bistrițean Robert Sighiartău a lansat acuzații la adresa Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, cum că ar dezinforma și ar manipula opinia publică.

”O instituție care ar trebui să fie formată din funcționari independenți este condusă de politruci, care servesc PSD-ului. Pe lângă faptul că promovează politica partidului-stat, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, a trecut la dezinformare și manipulare publică. Într-un mesaj promovat încă de ieri, Prefectura a anunțat că actualul Guvern a majorat alocațiile pentru copii. Este o informație falsă și arată cinismul acestor oameni.  Nu domnule prefect. Nu PSD-ul a majorat alocațiile, ci PNL prin amendamentul propus de mine în plenul Parlamentului. Proiectul de buget inițiat de Guvernul Dăncilă nu conținea această măsură. Am propus majorarea alocațiilor, iar o parte din deputați au votat favorabil. Nu cei de la PSD. Ei au votat împotriva copiilor. Este o lipsă de onoare și profesionalism să lansați astfel de mesaje în spațiul public și vă cer domnule prefect să retrageți acel mesaj care nu vă face deloc cinste”, a transmis, la începutul lunii aprilie, deputatul Robert Sighiartău.

14 bookmark
0 notes
1235 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.