VIDEO: Președintele PSD Bistrița: ”Consilierii municipali PSD cer retragerea PUZ-ului de pe strada Grănicerilor și inițierea unui dialog transparent cu locuitorii din această zonă”

 -  -  1028


Președintele PSD Bistrița, deputatul Daniel Suciu, a anunțat că grupul consilierilor social democrați nu sunt de acord cu PUZ-ul de pe strada Grănicerilor și solicită retragerea lui de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Bistrița de joi.

Consilierii PSD propun Primăriei Bistrița să inițieze un dialog transparent cu locuitorii din această zonă.

”Apreciem efortul oricărui agent economic care ajută economia locală, dar niciun plan de business nu poate intra în conflict cu ceea ce își doresc oamenii. Consilierii PSD nu vor vota niciodată un PUZ precum cel de pe strada Grănicerilor. La fel este și situația de pe strada Compozitorilor. Îl rog pe domnul primar să retragă proiectul care prevede PUZ-ul de pe Grănicerilor de pe ordinea de zi și îl invit să cheme la discuții oamenii, să cheme agentul imobiliar, pentru că ceea ce spun oamenii este corect. Nu le schimbați viața doar pentru planul de business al unora. Puneți pe toată lumea la masă și respectați legea. Cerem retragerea de pe ordinea de zi a acestui punct și intrarea în legalitate, astfel încât oamenii să aibă garanția că vor trăi exact așa cum au ales, într-un loc care respectă regimul de înălțime. Domnule primar, ascultă-ți comunitatea!”, a spus președintele PSD Bistrița într-un mesaj postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Mesajul liderului social democraților din Bistrița vine în contextul în care Consiliul Local Bistrița va dezbate astăzi un proiect de hotărâre care vizează aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Construire ansamblu de locuinţe colective în regim de înălţime D+P+4E+2Er şi amenajări exterioare” în municipiul Bistriţa, strada Grănicerilor nr.19A.

Citiți și:

0 notes
153 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *