VIDEO: Primăria Bistrița a construit ILEGAL terenul de sport din Subcetate! Acum îl demolează, după ce un locatar a câștigat procesul! Paguba la bugetul local: 20.000 de euro!

 -  -  93358Primăria Bistrița desființează terenul de sport din cartierul Subcetate. MOTIVUL: a fost construit ILEGAL, fără respectarea restricțiilor din Planul Urbanistic General Municitorii Direcției de Servicii Publice au început demolarea azi-dimineață.

Un locuitor care deține o proprietate în aproprierea terenului de sport a dat primăria în judecată și a reușit să obțină o decizie definitivă.  În primă fază, Florin Cionca s-a adresat Consiliului Local și a formulat o plângere prealabilă, dar pângerea sa a fost respinsă și astfel bistrițeanul s-a adresat instanțelor de judecată. 

VIDEO: un cititor al Ziar de Bistrița i-a abordat pe muncitorii Primăriei Bistrița, care au explicat motivul acțiunii lor: 

În dosarul nr. 423/112/2016, Tribunalul BN i-a dat câștig de cauză și a dispus desființarea construcției edificate în temeiul autorizației de construire nr. 873 din 12.10.2015 emisă de pârâtul Primarul municipiului Bistriţa, sub condiția obținerii în prealabil a autorizației de demolare prevăzută de art. 8 alin. 1 din Legea nr. 50/1991. 

Aplicarea hotărârii judecătorești a fost tergiversată încă din luna aprilie 2018, iar în această dimineață, muncitorii primăriei au pus în aplicare sentința.

Terenul de sport a fost construit din bani publici și a costat aproximativ 20.000 de euro!

9 bookmark
3 notes
83 views
bookmark icon

3 thoughts on “VIDEO: Primăria Bistrița a construit ILEGAL terenul de sport din Subcetate! Acum îl demolează, după ce un locatar a câștigat procesul! Paguba la bugetul local: 20.000 de euro!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.