VIDEO: Primarul Crețu SFIDEAZĂ pe toată lumea și parchează la 1 metru de bancomat… ca să-și scoată banii de pe CARD! Oare îl va amenda Poliția Locală, din subordine? În numele bistrițenilor, Florin Chereji așteaptă scuze publice!

Primarul Bistriței a fost surprins în timp ce-și parca mașina pe trotuar, pe o trecere de pietoni, în apropierea bancomatului de pe Șincai! Manevra edilului poate fi considerată a fi sfidătoare la adresa cetățenilor de rând, vânați de Poliția Locală pentru parcări ilegale!

Scrisoare deschisă d – lui Ovidiu Teodor Crețu, primarul muniicipiului Bistrița,

În numele sutelor de bistrițeni amendați de Poliția locală pentru oprire/staționare/parcare în locuri interzise, În numele principiului statului de drept “nimeni nu este mai presus de lege”,

Vă solicităm să vă cereți public scuze bistrițenilor pentru insolenta parcare a dvs. pe trecerea de pietoni/trotuar precum și pentru utilizarea mașinii de serviciu în interes personal. – a transmis Florin Chereji.

Filmare realizată de Eugen Florian Farcașiu
Comentarii

  • Balan Marius - contribuabil

    Ala este bancomatul unde trimitem noi banii. Numai daca -i schimbati locul nu a mai mere primarul cu masina pana in fata lui. Nici TITI AUR nu e instare de o asa parcare.Sugerez domnului FLORIN CHEREJI ca maine dimineata inainte de 7 sa parcheze masina dansului fix pe locul primarului in poarta Primariei si sa vedem ce iese. Poate ca incerc si eu intr-o zi acelasi lucru. Sa vedem clar al cui este orasul.
Caricatură

Ziar de Bistrita