VIDEO: Recompensa de 50 de lei pentru filmare, atrăgătoare pentru locuitorii din Sîngeorz-Băi. Prima înregistrare, făcută publică de primarul Traian Ogâgău

 -  -  113


Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunțat săptămâna trecută că este dispus să ofere recompense de câte 50 de lei celor care filmează sau fotografiază persoane care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

”Oferta” primarului pare a fi tentantă și prima înregistrare primită de Traian Ogâgău a fost făcută publică, în încercarea de indentificare a unor persoane care mâncau semințe și aruncau cojile pe jos, într-un parc din Sîngeorz-Băi.

No povesciț’ Marianaaaaaa…..!!!
Eu zic că merită 50 de lei!
Ce frumos cânta muzica în parc, se relaxează și ei bgeții! Cât dispreț față de concetățenii tăi!!!!!
Duceți nuci la veverițe nu semințe! Nu mănâncă sărăcutele coji de semințe! Ne bălegăm pe drum, scuipam pe drum, aruncam pe jos, distrugem orice este al nostru, al tuturor, ducem gunoaiele în fundul Cormaii, orice ambalaj îl aruncam pe jos, dar să vină primarul să mature! Pe de altă parte vrem progres! Voie bună fraților! Mai avem o șansă ca cei plecați să vină și să explice cum e dincolo în străinătate! Vă așteptăm acasă dragii mei! ÎMPREUNĂ REUȘIM! Distribuiți să-i cunoască sîngeorzenii!
 a scris primarul Traian Ogâgău pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

În plus, primarul a ținut să felicite și persoana care a trimis înregistrarea, menționând că este dispus să ofere recompensa promisă, de 50 de lei. Aștept pe la mine pe cel ce mi-a trimis video și-l felicit totodată! a mai adăugat Ogâgău.

0 notes
13 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.