VIDEO: Restaurant din localitatea Cepari, cuprins de flăcări

 -  -  974


Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, la un puternic incendiu izbucnit la o clădire din localitatea Cepari.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în imobilul cuprins de flăcări funcționa un restaurant.

Intervenția a durat aproximativ 3 ore, incendiul se manifesta generalizat la acoperiș si la cele 4 camere de la mansardă.

”Pompierii militari au localizat și lichidat focarele care au afectat o suprafață totală desfășurată de aproximativ 200 mp. De asemenea, din bucătăria restaurantului au fost evacuate două butelii, evitându-se producerea unei deflagratii”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric. Din fericire, nu au fost victime, nicio persoană nu se afla în imobil în momentul izbucnirii incendiului.

În noaptea de miercuri spre joi,ompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud au intervenit la un puternic incendiu izbucnit la o clădire din localitatea Cepari. #incendiu #Cepari #pompieri

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 9 septembrie 2020

VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
99 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *