VIDEO: S-a enervat pe o mașină cu ȘCOALA că mergea prea încet și s-a dat jos, la instructor: “du-te, băi în Poligon!” Credeți că ar trebui restricționat accesul mașinilor cu ȘCOALA, în orele de vârf?

 -  -  74348Un șofer din Bistrița s-a enervat la culme pe o mașină cu ȘCOALA, care încetinea traficul în oră de vârf! Șoferul s-a dat jos, s-a răstit la instructorul-auto și i-a cerut să meargă în Poligon. Schimbul de replici a avut loc în mijlocul străzii… în timp ce șoferii opriți în coloană claxonau și vociferau…. 

Incidentul a avut loc pe strada Ecaterina Teodoroiu, una din străzile care fac legătura dintre partea de jos și partea de sus a orașului. Mașinile cu Școala de șoferi circulă la liber în municipiu și NU există restricții de trafic pe nicio arteră din municipiu. La orele de vârf, traficul este încetinit de instructorii-auto, deoarece NU există restricții în acest sens… deși Consiliul Local ar putea reglementa acest aspect.

Știați că: Primăria a REFUZAT să interzică mașinile cu ȘCOALA în orele de vârf! Au spus că NU există evaluare preliminară și nici 3.500 de semnături necesare!

 

O tânără din Bistrița a propus interzicerea mașinilor cu “Școala” în municipiu în intervalul orar 7 – 9 și 16 -18. Asta deoarece traficul în Bistrița este încetinit în special în orele de vârf din cauza șoferilor care efectuează cursuri în acest sens. Proiectul inițiat de Ionela Alexa vine în sensul reglementării circulației, opririi și staționării autovehiculelor aparținând școlilor de șoferi în intervul 7 – 9 și 16 -18. În acest interval, instructorii-auto ar putea efectua deplasări în afara orașului. În caz contrar, instructorii-auto ar fi amendați cu sume între 200 – 500 de lei…

Proiectul inițiat de Alexa Ionela NU a putut intra în dezbatere, deoarece NU avea 5% din semnăturile cetățenilor. În plus de asta, juriștii primăriei au considerat că din punct de vedere legal ar fi nevoie de realizarea unui studiu preliminar care să fundamenteze impactul acestui proiect.

Proiectul a fost respins și în continuare mașinile cu ȘCOALA produc ambuteiaje și încetinesc traficul-auto.

7 bookmark
4 notes
73 views
bookmark icon

4 thoughts on “VIDEO: S-a enervat pe o mașină cu ȘCOALA că mergea prea încet și s-a dat jos, la instructor: “du-te, băi în Poligon!” Credeți că ar trebui restricționat accesul mașinilor cu ȘCOALA, în orele de vârf?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.