VIDEO: Scandal într-un autocar Tabita! Călătorii ce se-ntorceau din Spania au făcut circ, pe motiv că șoferii-au fost pe BLAT cu interlopii și au oprit într-o parcare unde se juca alba-neagra!

 -  -  93


Un autocar  ce se întorcea din Spania și aparține companiei Tabita Tour a oprit într-o parcare unde se juca alba-neagra. Unul din călători a fost prins în capcana jocului și a pierdut o sumă importantă de bani. Călătorii sunt atrași în acest joc prin diferite șmecherii și de multe ori NU sunt lăsați să iasă până NU-și pierd toți banii.

O femeie curajoasă a filmat toată întâmplarea, care a provocat revoltă în autocarul companiei din Bistrița.

VIDEO:

Cum procedează golanii: de față cu șoferii îți spun că ai câștigat un bilet GRATIS, deoarece firma a împlinit 10 ani! E momeală să vadă dacă ai bani la tine și după aceea te agață să joci!

Șoferul autocarului a fost acuzat că-i pe blat, deoarece a asistat pasiv la toată întâmplarea. Ba mai mult, acesta NU a intervenit în momentul în care unul din escroci s-a prefăcut că oferă un bilet gratis in partea companiei. După cum se vede în imagini, autocarul Tabita are nr de înmatriculare: BN 61 TAB și circula pe ruta: Alycante (Spania) – Bistrița.

 

“Sunt șmecheri, de față cu șoferii zice că au câștigat un bilet gratis de la TABITA. Și au scos 50 de € să-i dea la băiatului care este victima, să-i bage în portofel. S-au prefăcut că-i taie chitanța și scria pe o agendă. Iar altul, în acel moment i-a distrat toti banii din portofel. Ce caută șoferii cu ei cînd a zis de cîștigul unui bilet de la Tabita????” – a postat Mariana S. persoana care a dat publicității filmarea. 

 

“Asta a fost la autocarul cu care am venit,și vreau să vă zic că tot drumul am fost opriți de poliție și controlați la buletine și popasuri mereu, ziceau ca facem 20 de minute și trecea o ora. Apoi zicea ca facem 30_/35 de minute și făceau o ora si ceva,vb foarte urît cu femeile din autocar. Și-a bătut joc de noi tot drumul!” – a completat Mariana S. pe pagina sa de facebook.

VIDEO:

Fenomenul călătorilor păcăliți de interlopi este tolerat de polițiști și are loc pe raza Italiei, dar și în Slovenia și Ungaria. 

Peste 1.200 de comentarii și 9.500 de distribuiri pe facebook! Firma TABITA Tour pierde enorm la capitolul imagine!

 

Imediat ce postarea a fost urcată pe facebook, comentariile au început să curgă și în majoritatea opiniilor, șoferii sunt acuzați că ar fi înțeleși cu interlopii care joacă alba-neagra, deoarece opresc în parcările unde aceștia activează.

Există și susținători care iau partea șoferilor, pe motiv că nimeni NU este obligat să joace la alba-neagra.

În epoca facebook, în care fiecare călător deține un telefon mobil performant, astfel de incidente aduc mari prejudicii de imagine companiilor de transport.  Efectele se pot vedea în timp, când călătorii vor prefera firme mai serioase care evită cârdășia cu interlopii de alba-neagra. Scandalul care a avut loc zilele trecute a avut un impact major pe facebook. Filmulețul are pete 500.000 de vizualizări, iar postarea are 1.200 de comentarii și 9.500 de distribuiri.

 

 

Rămâne de văzut cum vor reuși patronii de la Tabita să amortizeze acest scandal care a inflamat internetul, deoarece în cazul o filmare care-acuză șoferii unei curse, se răsfrânge asupra întregii companii. 

Opinia companiei: “Tabita Tour nu este responsabilă pentru niciun fel de incident, care are loc în afara autocarelor și nici nu poate interveni, riscând siguranța șoferilor și angajaților noștri.”

Dragi clienți, dragi călători,

Am luat la cunoștință de situația prezentată și regretăm incidentul.

Șoferii noștri sunt instruiți să informeze călătorii să nu participe la astfel de acțiuni, ceea ce s-a și făcut pe ruta în cauză. Recent am demarat inclusiv procedura ca toți călătorii să semneze în registrul autocarului că au luat la cunoștință despre riscul unor astfel de incidente.

Precizăm însă că Tabita Tour nu este responsabilă pentru niciun fel de incident, care are loc în afara autocarelor și nici nu poate interveni, riscând siguranța șoferilor și angajaților noștri.

În cazul unor astfel de incidente sau posibile furturi, Poliția este singura instituție în măsură să soluționeze astfel de cazuri.

Vă încurajăm, așadar, pe cei care călătoresc cu noi și vor sa reclame posibile furturi, să se adreseze organelor de Poliție pentru cercetarea faptelor, asigurându-vă în același timp că Tabita Tour va oferi tot suportul autorităților pentru soluționarea problemei.

Conducerea Tabita Tour

 

9 bookmark
3 notes
1429 views
bookmark icon

3 thoughts on “VIDEO: Scandal într-un autocar Tabita! Călătorii ce se-ntorceau din Spania au făcut circ, pe motiv că șoferii-au fost pe BLAT cu interlopii și au oprit într-o parcare unde se juca alba-neagra!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.