VIDEO: Și PSD Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. ”Vom trimite în Parlamentul României oameni cu expertiză și experiență”

 -  -  1117


La scurt timp după ce PNL Bistrița-Năsăud a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare, și PSD Bistrița-Năsăud a făcut același lucru și a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat. De la eveniment au lipsit liderul social democraților bistrițeni, Emil Radu Moldovan, și Bogdan Ivan-Gruia – candidatul pentru un mandat de deputat, ambii infectați cu noul coronavirus.

Avem la Camera Deputaților pe Daniel Suciu, Bogdan Ivan – Gruia și Ciprian Ceclan-Oprea. Sigur că avem și reprezentanții tinerilor pe lista Camerei Deputaților – Anamaria Todor, Marius Nicolae Muti, Iulia-Maria Runcan , Paul Vasile Pop. La Senat, lista este deschisă de Ioan Deneș, urmat de Romulus Virgil Rus, Andra Elisabeta Bolboacă și Nicolae Grațian Crișan. Vă subliniez că avem oamenii cei mai serioși și cinstiți. Îi cunosc foarte bine pe fiecare și vom trimite în Parlamentul României oameni cu expertiză”, a declarat preşedintele executiv al PSD Bistriţa-Năsăud, Nicolae Moldovan.

La rândul său, deputatul Daniel Suciu a completat că întreaga țară trece printr-o perioadă complicată și preocuparea principală a tuturor candidaților nu este reprezentantă de alegeri, ci de sănătate oamenilor.

Trăim o perioadă complicată. Ne-am fi dorit ca alături de noi să fie și Radu Moldovan și Bogdan Ivan, dar acest virus nu iartă pe nimeni. Noi am mai trecut prin campanii, prin bătălii electorale, dar așa cum e cea de acum nu a mai fost niciodată și sperăm să nu mai fie niciodată. Nu lansăm pronosticuri, ne dorim să avem atâtea mandate cât consideră locuitorii județului că merităm. nu candidăm împotriva nimănui, ci ne dorim să convingem cât mai mulți locuitori ai acestui județ că în ultimii 4 ani ne-am făcut datoria și rezultatele se în fiecare localitate din acest județ”, a declarat deputatul Daniel Suciu.

De asemenea, senatorul Ioan Deneș consideră că echipa PSD este una care oferă expertiză și experiență.

Suntem o echipă în care se împletește expertiza și experiența unora dintre noi cu energia tinerilor care sunt alături de noi. Pe 6 decembrie, credem că cetățenii acestui județ vor trimite în Parlamentul României candidații cei mai buni, care să le reprezinte interesele din punct de vedere legislativ”, a spus Deneș.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 21 octombrie 2020
0 notes
242 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *