VIDEO: Stelian Dolha a depus jurământul de prefect! PNL-iștii au venit la susținere, ca să marcheze momentul! La final s-a băut șampanie!

 -  -  1824


Stelian Dolha a fost numit prefect al județului, în cadrul unei videoconferințe transmise live de la sediul instituției! La ceremonie au fost prezenți toți șefii de deconcentrate, alături de comandanții instituțiilor militarizate.

Stelian Dolha a afișat un aer relaxat și a intrat rapid în rol. S-a îmbrățișat cu cei prezenți și-a făcut poze și a avut o atitudine pozitivă. La investirea prefectului au fost prezenți o mare parte din PNL-iști: primari,consilieri județeni, consilieri locali, funcționari publici.

Stelian Dolha a depus jurământul de prefect! PNL-iștii au venit la susținere, ca să marcheze momentul! La final s-a băut șampanie!

Stelian Dolha a depus jurământul de prefect! PNL-iștii au venit la susținere, ca să marcheze momentul! La final s-a băut șampanie!https://www.ziardebistrita.ro/video-stelian-dolha-a-depus-juramantul-de-prefect-pnl-istii-au-venit-la-sustinere-ca-sa-marcheze-momentul-la-final-s-a-baut-sampanie/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 11 decembrie 2019

În discursul său, Stelian Dolha a amintit de Revoluția din Decembrie 1989: “ne dorim să trăim într-o țară așa cum EI, atunci și-au dorit-o și pentru care s-au jertfit!”

“Muțumesc Guvernului României, mulțumesc premierului Ludovic Orban pentru încrederea acordată! Peste 10 zile sunt 30 de ani de la Revoluție și sunt sigur că și eu și d-voastră ne dorim să trăim într-o țară așa cum EI, atunci și-au dorit-o și pentru care s-au jertfit!

Cred că e momentul ca în România și în județul Bistrița – Năsăud să punem cetățeanul în primul plan. Cu alte cuvinte, relația cetățean-Stat să arate altfel. Statul e în slujba cetățeanului și NU invers! Am venit în această instituție și pe această funcție să spun că se poate. Și vreau de acum să NU mai aud scuze că NU se poate! O să fiu un prefect implicat și NU unul de decor și asta v-o spun cu certitudine . Suntem cu toții datori să respectăm legile țării, să îi respectăm pe cetățeni, pentru că… așa cum v-am spus la început… pentru asta s-a făcut în 1989, Revoluția din Decembrie .” – a declarat Dolha.

ziar de bistrita dolha prefect

ziar de bistrita dolha prefect

Prefectul Stelian Dolha vrea instituții PROFESIONALIZATE!

“Trebuie să profesionalizăm instituțiile cu prioritate și vă spun că o să fim 24 din 24 de ore, implicat în această instituție. Pentru că este pentru prima dată când mă întâlnesc cu instituțiile militarizate și deconcentrate le cer și lor să facă asta. Pentru că avem nevoie de un județ cu performanță, un județ în care să existe certitudinea că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru încredere, pentru că ați fost alături de mine astăzi la acest moment solemn și să vă asigur de toată colaborarea mea. Am nevoie de d-voastră ca de partenerii mei la această construcție! Și vă spun că lucrurile ar trebui să arate și la sfârșit o să le mulțumesc pentru că așa e civilizat: fostului prefect, fostului subprefect pentru activitatea depusă și îi asigur și pe ei de buna mea colaborare. Mulțumesc încă odată și să aveți pentru cei cu care NU mă mai întâlnesc!” – a încheiat Dolha.

ziar de bistrita dolha prefect

Șampanie, la final! Directorii PSD-iști au ciocnit și s-au ușchit!

Prefectul Stelian Dolha a servit șampanie alături de directorii de la deconcentrate și de prietenii din PNL! Directorii puși pe funcție de PSD au salutat noul prefect, dar NU au zăbovit prea mult la șampanie!

ziar de bistrita dolha prefect

ziar de bistrita dolha prefect

ziar de bistrita dolha prefect

ziar de bistrita dolha prefect

ziar de bistrita dolha prefect

CLICK să vedeți mai multe poze!

0 notes
949 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *