VIDEO: Stelian Dolha: ”Ajutor de la Guvernul României pentru localitățile afectate de inundații. Reconstruim și consolidăm infrastructura județului”

 -  -  895Un număr de 40 de primării din județul Bistrița-Năsăud au beneficiat de ajutorul Guvernului PNL în urma inundațiilor din iunie-iulie 2020, susține candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha. (PE)

Astfel, peste 24 milioane de lei au ajuns în județ în urma demersurilor și a implicării guvernului liberal. Reconstruim și consolidăm infrastructura județului și redăm comunităților afectate de inundații funcționalitatea și frumusețea!”, a transmis Stelian Dolha.

40 de primării din județul Bistrița Năsăud au beneficiat de ajutorul guvernului PNL în urma inundațiilor din iunie-iulie 2020!Astfel, peste 24 milioane de lei au ajuns în județ în urma demersurilor și a implicării guvernului liberal.Reconstruim și consolidăm infrastructura județului și redăm comunităților afectate de inundații funcționalitatea și frumusețea!

Publicată de Stelian Dolha pe Joi, 27 august 2020

Candidațul Alianței PNL-USR-PLUS a efectuat o vizită pe teren, în localități care au beneficiat de astfel de ajutor din partea Guvernului României și în care au început deja lucrările de înlăturare a efectelor inundațiilor. Stelian Dolha solicită atenție sportită la calitatea acestor lucrări.

0 notes
20 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *