VIDEO: Stelian Dolha o ATACĂ pe Doina Pană și zice că otrăvirea e scenariu de-al ei…. ca să iasă de la naftalină!

 -  -  151117Vicepreședintele PNL, Stelian Dolha, a avut o declarație virulentă la adresa PSD-ului și a Doinei Pană, în special. La conferința de presă, Dolha a declarat că Doina Pană și-a pregătit un scenariu de laborator prin care încearcă să se victimizeze. Scopul acestei manevre: resuscitarea fostului ministru, care a rămas într-un con de umbră și încet-încet propriul partid se debarasează de serviciile ei.

 

Doina Pană vrea să iasă de la naftalină!

“Eu cred că în disperare de cauză, doamna ministru vrea să iasă de la naftalină! Pentru că în ultima vreme, partidul pe care l-a slujit cu atâta devotament ani de zile se debarasează încet încet de ea. A pierdut și trenul spre Bruxelles … e pe locul 15,un loc ne-eligibil și acum vine cu găselnița asta jenantă, cum că a fost otrăvită de mafia lemnului! Înainte cu câteva zile, Emil Radu Moldovan spune ceva: și anume că în România nici jumătate din pădurile care ar trebui să fie tăiate, NU sunt tăiate… E frântură logică: păi, dacă NU sunt tăiate, de unde mafia lemnului… înseamnă că se poate tăia, de ce s-o otrăvească pe Pană? Că nu mai înțeleg nimic!” – a spus Dolha.

 

PSD-ul controlează tot ce mișcă, dar se victimizează cu fiecare ocazie!

“Întrebările mele sunt următoarele: Cine e mafia lemnului? Cine are puterea legislativă și executivă în România? Cine are putere în Parlament? Cine controlează instituțiile: Emil Radu Moldovan și PSD-ul! Aaa, că voi aveți o probleme și sunteți în degringoladă,  începând cu Dragnea… ce-a avut ăla: criminali după el… cu sârmele lui Firea, cu otrăvirea lui Pană! Dar ce sunt astea?” – a completat Dolha.

Mesaj către Deneș, ministrul care s-a ‘ nvățat cu puterea și aleargă după imagine!

“Mesajul meu e către altineva – un fost coleg, domnul ministru Ioan Deneș: Ioane, vezi pe unde umbli campania asta și ce mănânci că s-ar putea să te otrăvești singur, în goana ta după voturi și după faimă!” – a concluzionat Stelian Dolha.

 

La conferința de presă a PNL au fost prezenți Ioan Turc, Stelian Dolha, Ovidiu Florean și Florin Urâte!

15 bookmark
0 notes
842 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.