VIDEO: ”Strategia PSD privind demolarea Stadionului Jean Pădureanu e o vrăjeală!”

 -  -  163890


 

Preşedintele organizației municipale a Partidului Național Liberal, Sorin Hangan, este de părere că discuțiile pe marginea subiectului privind Stadionul Jean Pădureanu sunt inutile atâta timp cât stadionul este proprietate privată și susține că scenariile de demolare a arenei nu sunt altceva decât strategii prin care PSD încearcă să atragă capital politic și electoral.

”După părerea mea, stadionul Jean Pădureanu nu e un subiect. Stadionul Jean Pădureanu este o proprietate privată. Proprietatea este garantată de Constituţie. Doctrina liberală apără proprietatea. Poate la PSD o fi altfel, din moment ce ni se oferă scenarii despre cum o să arate acel teren unde se află stadionul, ba se extinde parcul, ba se face o bază sportivă „Sportul pentru toţi”, toate aceste idei ducându-mă la concluzia că reprezentanţii PSD de la municipiu şi judeţ visează mult”, a declarat liberalul Sorin Hangan.

Preşedintele organizației municipale a Partidului Național Liberal, Sorin Hangan, este de părere că discuțiile pe marginea subiectului privind Stadionul Jean Pădureanu sunt inutile atâta timp cât stadionul este proprietate privată și susține că scenariile referitoare la demolarea arenei nu sunt altceva decât strategii prin care PSD încearcă să atragă capital politic şi electoral. https://www.ziardebistrita.ro/video-strategia-psd-privind-demolarea-stadionului-jean-padureanu-e-o-vrajeala/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 3 aprilie 2019

Președintele PNL Bistrița a precizat că își dorește ca Stadionul Jean Pădureanu să redevină proprietate publică a municipiului, dar consideră că în mandatul primarului Ovidiu Teodor Crețu nu se va întâmpla acest lucru.

Întotdeauna când administraţia PSD –ALDE nu a vrut să facă ceva, a înfiinţat o comisie. Au avut o comisie pentru stadion, din care am făcut parte un an şi jumătate, după care mi-am dat demisia. Timp de aproape trei ani, comisia nu a oferit niciun rezultat, nicio concluzie. Nimic, zero, neant. A fost un fel de cooperativa „munca în zadar”. Din punctul meu de vedere este cât se poate de evident că în mandatul actualului primar nu se va întâmpla nimic, dânsul nu doreşte acest lucru”, consideră Hangan.

Acesta a mai completat că în opinia sa, ”a vorbi despre demolare în contextul în care deocamdată este proprietate privată este pueril. De asemenea, cetățenii trebuie informați clar că demolarea, în cazul în care stadionul redevine proprietate publică, este interzisă prin lege până la construcţia altuia nou. Deocamdată nu am văzut nici un început”, a mai spus Hangan. 

În opinia liberalului, acest subiect este „o temă falsă”, apărută doar din dorinţa PSD de a atrage capital politic şi electoral.

O hotărâre privind achiziţionarea stadionului pentru ca apoi să vedem şi să decidem ce facem (evident printr-o consultare publică) îl renovăm sau îl transformăm se poate lua simplu, în Consiliul Local. Există o comisie în Primărie care achiziţionează terenuri şi clădiri, al cărei preşedinte este primarul Ovidiu Creţu. Acum să constitui o comisie peste altă comisie, coroborată cu declarațiile pompoase ale viceprimarului, mă îndreptățesc să afirm că nu se va întâmpla nimic în actualul mandat al primarului Creţu”, a mai arătat consilierul municipal.

În încheiere, Sorin Hangan a mai numit acest subiect privind demolarea Stadionului Jean Pădureanu ”o vrăjeală PSD-istă”. ”Lipsa de viziune după 11 ani de administraţie PSD este evidentă. Folosind un limbaj puțin colorat, strategia PSD privind stadionul este o vrăjeală. Grupul consilierilor locali PNL nu pot să mai pună botul la vrăjeala PSD-istă, iar cetăţenii sper că nu o să mai pună votul”, a încheiat liberalul Sorin Hangan.

16 bookmark
3 notes
615 views
bookmark icon

3 thoughts on “VIDEO: ”Strategia PSD privind demolarea Stadionului Jean Pădureanu e o vrăjeală!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.