Economic

VIDEO: Topul Firmelor 2020, ediție adaptată contextului pandemic actual

 -  - 


Topul Județean al Firmelor – ediția 2020, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud și dedicat mediului de afaceri bistrițean, a fost readaptat anul acesta. Din cauza situației pandemice actuale, evenimentul s-a mutat în mediul online, festivitatea de premiere a firmelor clasate în Top fiind realizată într-un format inedit, înregistrat.

Aflat la cea de XXVII-a ediție, Topul Județean al Firmelor 2020 a fost conceput diferit față de edițiile anterioare, evenimentul fiind realizat sub forma unui film care include și festivitatea de premiere.

”Deoarece prioritatea principală este sănătatea noastră, a tuturor, chiar dacă nu avem plăcerea de a ne vedea față în față în acest an datorită condițiilor actuale, ne-am dorit să transmitem emoția decernării premiilor, precum și să felicităm firmele premiate”, a precizat Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

Clasamentul Topul Firmelor 2020 a fost realizat conform metodologiei unitare aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț și Industrie din România în baza datelor de bilanț furnizate de către agenții economici.

Numărul firmelor active, la 30 iunie 2020, este de 9.479, din care 3.227 au fost acceptate conform aplicației de clasare a firmelor în TOP, iar dintre acestea un număr de 965 au fost eligibile pentru primele 3 locuri premiate la fiecare dintre cele 7 domenii de activitate: Cercetare Dezvoltare și High Tech; Industrie; Agricultură, silvicultură și pescuit; Construcții; Servicii; Comerț și Turism, conform categoriei de mărime corespunzătoare, după cum urmează: Microîntreprinderi – 626 de firme, Întreprinderi mici- 245 de firme, Întreprinderi mijlocii- 82 de firme, Întreprinderi mari – 10 firme și Întreprinderi foarte mari – 2 firme.

În realizarea clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe primele trei locuri, într-un efort susținut de încurajare a practicilor de afaceri productive, acestea regăsindu-se în Catalogul Firmelor de Top”, a mai precizat Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

Anul acesta, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud aniversează 30 de ani de existență, instituția fiind recunoscută la nivel național drept una dintre cele mai active Camere de Comerţ judeţene din România, cu un impact deosebit asupra comunității.

43 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.