VIDEO: Trei cetățeni din Sîngeorz-Băi, premiați de primarul Traian Ogâgău pentru că și-au plătit integral taxele și impozitele locale

 -  -  2037


 

Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a recurs la o metodă inedită prin care a încercat să îi stimuleze pe cetățeni să își plătească taxele și impozitele locale. Acesta a organizat o tombolă la care au fost înscriși toți cetățenii din orașul-stațiune care și-au plătit integral dările către stat până la finele lunii martie.

Tombola pentru buni platnici la care au luat parte 1.760 de cetățeni care au plătit integral taxele și impozitele locale s-a încheiat, iar miercuri au fost stabiliți și câștigătorii. Aceștia au fost desemnați prin intermediul unei trageri la sorți realizată cu ajutorul unui program.

Ora 12.00,Tombola pentru buni platnici, 2019 !Succes tuturor!

Publicată de Traian Ogâgău pe Miercuri, 3 aprilie 2019

Potrivit Primăriei Sîngeorz – Băi s-au acordat trei premii, respectiv un televizor, un aspirator și un cuptor cu microunde.

Căștigătorii sunt:

Locul 1 – Smart TV – Filipoi Voichița;
Locul 2 – Aspirator – Buia Simion;
Locul 3 – Cuptor cu microunde – Bucur Corina.

De menționat este că primarul din Sîngeorz-Băi nu este la prima acțiune de acest gen, prin care încearcă să îi stimuleze pe cetățeni. În urmă cu aproximativ un an, Traian Ogâgău a mai lansat o campanie prin care acorda recompense de câte 50 de lei celor care realizau fotografii sau înregistrări video cu persoane care aruncau gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

0 notes
1162 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *