VIDEO: Un atelier de tâmplărie și o casă din localitatea Telciu, distruse în urma unui puternic incendiu

 -  -  154320 

Clipe de groază pentru o familie din localitatea bistrițeană Telciu, în noaptea de marți spre miercuri. Agoniseala de-o viață a familiei a fost făcută scrum după ce un puternic incendiu a izbucnit în urma unui scurtcircuit la instalația electrică.

La locul incendiului au intervenit mai multe autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, precum și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitatea Telciu, dar și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Clipe de groază pentru o familie din localitatea bistrițeană Telciu, în noaptea de marți spre miercuri. Agoniseala de-o viață a familiei a fost făcută scrum după ce un putenic incendiu a izbucnit în urma unui scurtcircuit la instalația electrică.https://www.ziardebistrita.ro/video-un-atelier-de-tamplarie-si-o-casa-din-localitatea-telciu-distruse-in-urma-unui-puternic-incendiu/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 9 iulie 2019

Cu toate că salvatorii au luptat ore în șir cu flăcările, acestea au distrus o casă, un atelier de tâmplărie și au provocat pagube și la un alt imobil situat în apropiere.

”În urma incendiului au ars un atelier de tâmplărie și casa alăturată pe o suprafață de aproximativ 340 mp. Au fost afectate elementele de tâmplărie de la a doua casă și geamurile acesteia din cauza temperaturii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

15 bookmark
0 notes
4045 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.