Eveniment

VIDEO: Un bărbat din Slatina a încercat să fure produse în valoare de 600 de lei dintr-un magazin din Bistrița, dar a fost filmat

 -  - 


Un bărbat din Slatina a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate într-un magazin din Bistrița în timp ce încerca să sustragă produse în valoare de circa 600 de lei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit Jandarmeriei, bărbatul, care are vârsta de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui magazin din municipiul Bistrița diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri) și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita.

Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită: acesta a strecurat coșul plin cu produse prin zona caselor de marcat expres, în vreme ce el a ieșit pe la casele de marcat asistate.

Metoda sa a fost însă sesizată, iar jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

FOTO/VIDEO: Jandarmeria Bistrița-Năsăud

123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.