Cele mai citite știri

VIDEO: un TIR „full”cu baloți de carton a luat foc în Viișoara! Șofer „cu tupeu”: a decuplat cabina și a salvat-o de la incendiu!

 -  - 


Un TIR ce transporta 36 de baloți de carton presat a luat foc în mijlocul drumului, la Viișoara! Două echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit în această dimineață la un incendiu izbucnit pe DN17, în localitatea componentă Viișoara.

În imediata apropiere a locului incendiului nu există surse de alimentare astfel că Dispeceratul integrat ISU – SAJ Bistrița – Năsăud a suplimentat efectivele de intervenție cu un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere.

Șofer cu tupeu: a decuplat cabina și a salvat-o de la incendiu!

Conducătorul auto a ieșit din cabină și a încercat să asigure prima intervenție cu stingătorul din dotare, dar nu a reușit să țină incendiul sub control pentru că acesta începuse să cuprindă întreaga încărcătură. În schimb, a reușit să decupleze cabina autotrenului de remorcă.

Pompierii militari au localizat rapid incendiul, însă a fost lichidat în totalitate în aproximativ o oră și jumătate, ținând cont de cantitatea mare de carton cuprinsă de flăcări.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

62 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.