VIDEO: Utilaj de deszăpezire INTRAT în șanț, pe Dealul Dumitrei! Șoferul utiajului zice că a evitat o mașină de pe contra-sens… care ar fi derapat!

 -  -  6392


Un utilaj care acționa pentru deszăpezire pe DN 17 C, (Dealul Dumitrei) a derapat și s-a oprit într-un șanț! Șoferul susține că a încercat sa evite o masina care a derapat/ sa evite ciocnirea. Incidentul a avut loc duinică seara și la fața locului s-a trimis o macara, pentru ca utilajul să fie scos!

“Pe DN17, spre Tihuța, la km 100 au fost 3 tiruri cu cauciucuri de iarnă, însă nu au reușit să urce. S-a trimis remorcherul și după intervenția acestuia s-a circulat în condiții de iarnă, fără ca traficul sa fie blocat. De asemenea, la Valea Strajii, echipajele de politie au făcut selectie in trafic și au fost lăsate să urce doar masinile cu cauciucuri de iarna.” – a transmis Instituția Prefectului.

De menționat că de deszăpezirea Drumurilor Naționale răspunde prefectul Ovidiu Frenț, de drumurile Județene răspunde Consiliul Județean și firmele care au încheiat contracte de deszăpezire, iar de drumurile comunale și municipale răspund primăriile.

6 bookmark
0 notes
117 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.