VIDEO: Vezi ce show a fost la Târlișua, de zilele comunei! Încet-încet, Ținutul Haiducilor devine un pol turistic, de mare valoare!

 -  -  9


De zilele comunei Tîrlișua s-au organizat o serie de evenimente UNICE în județ:

– Concursuri de Off Road
– Concursuri de ca Cai  – frumusețe și tracțiune
 – Zbor cu parapanta
– Zbor cu balonul cu cu aer cald .

Toate aceste evenimente au adus renume comunei Târlișua dar și Ținutului Haiducilor. Organizatorul concursurilor Gabriel Rus, împreună cu primarul Purja Vladuț țin să mulțumească în primul rând oamenilor din comună care s-au mobilizat și au ajutat în organizare.

 

Premieră pentru județ: zbor cu BALONUL peste comuna Târlișua!

Pentru prima dată în județ, peste comuna Târlișua s-a zburat cu balonul cu aer cald! A fost surpriza pe care au pregătit-o organizatorii acestui eveniment, o premieră pentru județul nostru!

 

 

Primul concurs de cai de TRACȚIUNE!

Cu această ocazie, la Tîrlisua a avut loc primul concurs de cai de tractiune organizat in istoria judetului Bistrița Năsăud.

Stelian Cotarla din Jichișu de Jos este unul din cei mai apreciați arbitri în cncursurile de cai. Acesta a rămas plăcut surprins să vadă în comuna Tîrlișua peste 60 de exemplare de cai de tracțiune. Au fost prezenți spectatori și concurenț din Oradea, Suceava, Maramureș, Negrești Oaș, Abrud, Alba, Sibiu, Bârgău Bistrița, Uriu, Bistrița .

Ținutul Haiducilor a fost la înălțime!

În Ținutul Haiducilor s-a organizat un concurs off-road, cu un traseu spectaculos, cu o serie de obstacole de dificultate ridicată. Aceste evenimente au promovat comuna care are un potențial enorm, pe turism.

Concursul de OFF ROAD a fost organizat in scop caritabil, banii rezultați din înscrieri o sa meargă către elevii din comună ce provin din familii cu o stare financiară mai precară !! Prin asta vrem să descurajăm rata abandonului scolar !!!

 

Gabriel Rus – “știam că am mulți prieteni și la nevoie mă pot baza pe ei, dar am rămas foarte surprins, cât de multă implicare am văzut din partea oamenilor din comună, oameni care au cedat terenul personal pentru a putea realiza traseul de off Road, oameni care au venit si au ajutat la realizarea obstacolelor două săptămâni la rând, noi toți din comună ne-am dorit aceste evenimente și am ajutat la realizarea lor ! În anii următori vrem să devină o tradiție și să continuăm la un nivel mai înalt ceea ce am conceput aici, în acest mare an de centenar 2018 ! Împreună putem aduce comuna Tîrlișua pe cele mai inalte culmi , obiectivul principat este creerea unui centru turistic, avem principali factori, relief favorabil, istorie, cultură doar trebuie sa sincronizăm toate aceste calități si poate ieși din toata povestea asta ceva extraordinar.” 

Comuna Târlișua a reușit să organizeze un eveniment de mare amploare, cu elemente unice și a demonstrat că întreaga comunitate poate fi unită în jurul acelorași valori. 

9 bookmark
0 notes
1257 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.